Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Powerbeats Pro van Beats gaat op 10 mei in de verkoop voor $ 250

A Appel heeft dit aangekondigd Powerbeats ProDe eerste echte draadloze hoofdtelefoon van het merk KloptWordt vooraf besteld op 3 mei om 07:00 uur (10:00 uur) en komt in de winkels aan 10 mei. De koptelefoon kost $ 249,95 en voorlopig zijn ze alleen verkrijgbaar in zwart.

Powerbeats Pro is vergelijkbaar met de vorige draadloze hoofdtelefoons van het bedrijf (de Powerbeats), maar opnieuw ontworpen om meer gemak te bieden. Beats zegt dat ze wel kunnen reiken negen uur batterijduur – meer dan AirPods – en omvatten de H1-chip Apple’s “Hey Siri” -commando zonder je handen te gebruiken.

De oordopjes zijn water- en zweetbestendig en hebben fysieke bedieningselementen die iets gemakkelijker te gebruiken zijn dan gebaren tijdens het sporten.

Als de gebruiker zwarte AirPods wilde, is dit niet het geval. Afhankelijk van uw behoeften kunnen ze beter zijn. Volgens The Verge is Powerbeats Pro superieur aan AirPods wat betreft geluidskwaliteit en batterijduur, terwijl andere superieur zijn wat betreft draagbaarheid en gemak (geen draadloos opladen).

De andere drie kleuren van Powerbeats Pro (wit, groen en blauw) worden pas in de winter in de winkels afgeleverd, wat een beetje ongebruikelijk is omdat Beats nooit echt moeite heeft gehad met het creëren van nieuwe kleuren.

Boven: De rand