Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

President Alvi verwelkomt de hulp- en rehabilitatie-inspanningen van vivo Pakistan

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: President Alvi verwelkomt de hulpverlening en rehabilitatie-inspanningen van vivo Pakistan

vivo, een mondiale technologieleider, doneerde Rs 10 miljoen aan slachtoffers van overstromingen in Pakistan via het Flood Relief Fund 2022 van de premier. De bijeenkomst werd gehouden in het President House waar de heer Lui Song, vice-president van vivo Pakistan, een cheque van 10 miljoen roepies overhandigde aan de heer Arif Alvi, president van Pakistan voor de slachtoffers van de overstromingen.

De president van Pakistan waardeerde de inspanningen van vivo voor de groei van Pakistan en de vestiging van zijn assemblage-eenheid in Faisalabad.

Deze binnenlandse productiebasis is afgestemd op het “Made in Pakistan”-initiatief. De in Pakistan gemaakte producten van vivo helpen niet alleen de economie verder te groeien, maar creëren ook banen voor de lokale beroepsbevolking en stellen de mondiale merken in staat hun lokale productie in Pakistan te starten. Tijdens de bijeenkomst bespraken de heer Liu Song en president Alvi ook de huidige situatie van de mobiele-telefoonindustrie in het land.

Net als in goede tijden staat vivo ook in deze moeilijke tijden achter de natie. Pakistan ervaart de ergste overstromingen in tientallen jaren, waarbij miljoenen levens zijn getroffen. Ruim 33 miljoen mensen zijn getroffen door deze catastrofale overstromingen, waarbij meer dan 13.000 mensen gewond zijn geraakt en meer dan 1.300 mensen, waaronder kinderen, om het leven zijn gekomen.

De plotselinge overstroming heeft niet alleen mensen schade toegebracht, maar ook ruim 75.000 dieren zijn de afgelopen maanden om het leven gekomen. Bovendien hebben deze overstromingen meer dan 1,7 miljoen huizen in de regio beschadigd en miljoenen mensen dakloos gemaakt.

vivo volgt de GLOCAL-strategie – wat ‘Meer lokaal, meer mondiaal’ betekent. Het merk gelooft dat we alleen via lokale markten een belangrijke rol kunnen spelen op de wereldmarkt en dat elke lokale markt erg belangrijk is voor vivo.

In uitdagende tijden als deze belooft vivo Pakistan te steunen en steun te bieden aan de slachtoffers van de overstromingen.

In dit geval. De heer Liu Song zei: “Vivo is zich bewust van de ramp en is zich bewust van zijn sociale verantwoordelijkheid jegens de gemeenschap, en wij staan ​​de slachtoffers van de overstromingen in deze moeilijke tijden bij door onze steun aan te bieden aan de kwetsbare gemeenschap. Het is ontmoedigend om te zien dat miljoenen mensen het slachtoffer worden van deze overstromingsramp en deze donatie is onze bescheiden bijdrage aan de slachtoffers van de overstroming. Wij als natie moeten sterk blijven, zodat we deze storm samen kunnen doorstaan.”

Bij vivo geven we veel om de mensen en gemeenschappen waarin we actief zijn, en we geloven dat we een essentiële rol te spelen hebben in tijden van crisis.

Zie ook: Waarom vivo-smartphones de favoriet van Pakistan zijn?