Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Prijs, plannen en al het andere dat u moet weten

Airtel lanceerde maandag zijn Xstream Box en Xstream Stick in India als onderdeel van de rebranding van zijn Airtel TV-platform naar Airtel Xstream. Het bedrijf heeft ook de bijgewerkte gebruikersinterface van de Xstream-app gedetailleerd. Deze gebruikers hebben dan ook toegang tot de streamingdienst op internet. De nieuwe merklancering komt vlak voor de commerciële lancering van Jio Fiber, waarbij de Jio-settopbox wordt gebundeld voor OTT-app-toegang en “console-achtige game-ervaringen” op tv’s. Voor meer informatie over de Airtel Xstream Box en Xstream Stick, samen met hun prijs in India, specificaties, abonnementen en functies, klik hier.

Airtel Xstream-boxDe prijs van Airtel Xstream Box in India wordt ook wel Airtel Xstream 4K Hybrid Box genoemd en bedraagt ​​Rs. 3.999. Bestaande Airtel Digital TV-klanten krijgen echter een gereduceerde prijs om te upgraden naar de nieuwe settopbox – deze is nu beschikbaar. 2.249 voor haar. De Airtel Xstream Box wordt geleverd met een abonnement van 1 jaar (ter waarde van Rs. 999) op Airtel

De Airtel Xstream Box zal beschikbaar zijn in Airtel-winkels, Airtel.in, e-commercesites (zoals Flipkart en Amazon) en winkelketens zoals Croma en Vijay Sales. Met de Xstream Box-settopbox promoot Airtel de combinatie van satelliettelevisie en OTT-inhoud die zijn Airtel Internet TV-settopbox, die in 2017 werd gelanceerd, biedt.

Kopers van Airtel Xstream Box hebben de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 500 tv-kanalen en toegang te krijgen tot inhoud via de vooraf geïnstalleerde Airtel OTT-contentpartners zijn onder meer ZEE5, Hooq, Hoi Choi, Eros Now, HungamaPlay, ShemarooMe, Ultra en Curiosity Stream. Gebruikers hebben ook toegang tot meer dan 6 miljoen nummers uit de bibliotheek van Wynk Music.

De settopbox draait op Android 9.0 Pie en gebruikers krijgen toegang tot de Google Play Store, waardoor ze apps kunnen downloaden, waaronder entertainmentaanbiedingen zoals Amazon Prime Video, Netflix en YouTube. Net als de Airtel Internet TV settopbox beschikt de Airtel Xstream Box naast Bluetooth ook over een Wi-Fi-verbinding en ingebouwde Chromecast. Er is een universele afstandsbediening met op Google Assistent gebaseerde gesproken zoekfunctionaliteit, naast Netflix-, Amazon- en YouTube-sneltoetsen.

Ten slotte prijst het bedrijf ook Airtel Store-toegang aan voor “Advanced Gaming met High-End Graphics” op de Xstream Box, een voor de hand liggend antwoord op de veel gehypte Jio-settopbox. Het ondersteunt ook streaming in 4K.

Airtel Xstream-stickVervolgens komt de Airtel Xstream Stick, die de meeste functies van de Airtel Xstream Box biedt zonder toegang tot DTH-kanalen. In plaats daarvan is het beperkt tot digitale streamingdiensten, met het vooraf geïnstalleerde Airtel Het is gebaseerd op Android 8.0 Oreo.

Het bedrijf beweert dat de Airtel Xstream Stick een ingebouwde Chromecast, een premium 1,6 GHz-processor en een afstandsbediening met gesproken zoekopdrachten en Bluetooth v4.2-functionaliteit biedt. De Airtel Xstream Stick-prijs in India is vastgesteld op Rs. 3.999, terwijl Airtel Thanks Platinum- en Gold-klanten gratis toegang krijgen tot het inhoudabonnement, terwijl anderen de eerste maand gratis krijgen en daarna Rs moeten betalen. 999 voor een jaarabonnement. De Airtel Xstream Stick zal alleen online verkrijgbaar zijn via Flipkart, afgezien van Airtel.in. Geïnteresseerde klanten kunnen het offline kopen bij Airtel-winkels en bij Croma- en Vijay-winkels.

Airtel Xstream-app, webinterfaceNu komen we bij de Airtel Xstream-app – een vernieuwde versie van de Airtel TV-app. De rebranding werd vorige maand opgemerkt en Airtel zegt dat het herontwerp een nieuwe gebruikersinterface met zich meebrengt, gericht op het ontdekken van inhoud en aanbevelingen. Het biedt toegang tot 400 live tv-kanalen en meer dan 10.000 films en shows. Abonnees van de Airtel Xstream-app hebben ook toegang tot diensten op internet via Airtelxstream.in.