Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Problemen met Whatsdog

Er zijn veel toepassingen die ons dagelijks leven gemakkelijker maken. WhatsApp heeft de communicatie voor ons bijvoorbeeld ongelooflijk eenvoudiger gemaakt. Er zijn ook accessoires die de bediening aanpassen aan de behoeften van de gebruiker. Soms kunnen ze echter mislukken. Deze keer kunt u informatie bekijken voor het geval u merkt dat Whatsdog niet werkt.

Whatsdog werkt niet

Als je nog steeds niet weet wat de Whatsdog-functie is, vertellen we het je op een heel eenvoudige manier. Dit Het is zo gemaakt dat gebruikers de laatste verbinding van hun contacten in WhatsApp kunnen zien, ongeacht hun privacy-instellingen.

Als u deze spionagetoepassing al kende en daadwerkelijk gebruikte, heeft u onlangs misschien gemerkt dat Whatsdog niet werkt. Er zijn echter ook andere alternatieven.

Watstrack

Voor het geval u er geen gebruik meer van kunt maken WhatshondDit alternatief kan u dezelfde functies bieden zonder veel complicaties. Aan de andere kant Je moet ervoor betalen, aangezien de gratis proefperiode slechts één dag geldig is. Het is ook mogelijk dat u hinder ondervindt, aangezien het niet een van de apps is die opvalt door absoluut efficiënte servers.

Welke reikwijdte

Dit is misschien wel de beste optie waar u naar kunt streven, omdat het alles heeft wat u nodig heeft voor de functie waarnaar u op zoek bent. Bovendien heeft u geen gebruikslimiet omdat het gratis is.

What’s Monitor voor WhatsAppWhatsApp WhatsDog

Als u merkt dat Whatsdog op geen enkel apparaat werkt waarop u het wilt uitvoeren, kunt u als extra optie Whats Monitor voor WhatsApp selecteren. Hoewel je ook een gebruikslimiet hebt, is dit niet één dag, maar drie. Ook heeft u toegang tot de instellingen en kunt u deze naar wens aanpassen.

We hopen dat u met deze alternatieven krijgt wat u zoekt. Vergeet niet om de informatie met je vrienden te delen.

Mục lục