Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

PS5-update uitgebracht met een resolutie van 1440p

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: PS5-update uitgebracht met een resolutie van 1440p

Sony heeft een nieuwe software-update aangekondigd voor de PlayStation 5. De langverwachte PS5-update die wereldwijd wordt uitgebracht, heeft na talloze bètatests talloze functies ontwikkeld. Met deze nieuwe update heeft het bedrijf 1440p-ondersteuning, verbeterde audio-instellingen, afspeellijsten en nog veel meer functies geïntroduceerd die de game-ervaring beter maken dan voorheen.

Je kunt van deze nieuwe functie genieten als je een monitor of tv hebt die compatibel is met PS5-games. Dit betekent dat u alleen de scherminstellingen hoeft aan te passen om een ​​betere beeldkwaliteit te krijgen. De 1440p-video-uitgangen vereisen betere graphics om vloeiende randen in de beelden te creëren.

Met deze nieuwe update kunnen gebruikers 15 gamelijsten genereren vanuit de gamebibliotheek door op het tabblad Verzameling te klikken. In elke lijst kunt u maximaal 100 titels toevoegen en streaming-, schijf- of digitale games selecteren.

Spelers zullen zeker genieten van deze nieuwe update, omdat de nieuwe update het gemakkelijker maakt om met vrienden aan games deel te nemen. Dit kan worden gedaan met behulp van de schermfunctie Request Shara, waarmee u geen rechtstreeks verzoek naar vrienden kunt sturen om hen games te laten spelen en bekijken. Het enige wat u hoeft te doen is naar de voicechat gaan, de naam van de vriend selecteren en een verzoek sturen. Aan de andere kant, als jij degene bent die aan het spel heeft deelgenomen, ontvang je een melding op het scherm van waaruit je aan de melding kunt deelnemen.

“Nieuwe PS5-systeemsoftwarefuncties die vandaag wereldwijd worden uitgerold:

  • 1440p HDMI-video-uitgang
  • Afspeellijsten
  • Nieuwe PS5 UX-verbeteringen en sociale functies

Naast de bovenstaande functies zijn er nog een paar andere verbeteringen aangebracht, waaronder de mogelijkheid om stereo- en 3D-audio-instellingen op één scherm te vergelijken voordat u uw voorkeur selecteert.