Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

PTA organiseert met succes Consumentenconferentie 2023 in Islamabad

Let op: het volgende artikel zal je helpen: PTA organiseert met succes Consumentenconferentie 2022 in Islamabad

De Pakistan Telecommunication Authority (PTA) heeft vandaag de Consumer Conference 2022 georganiseerd met als thema “Consumers First”. De heer Salman Sufi, hoofd van de afdeling Strategische Hervormingen van de premier, was de hoofdgast bij deze gelegenheid. De CEO van USF Pakistan, vertegenwoordigers van de IT- en telecomsector, consumentenrechtengroepen en het publiek waren ook aanwezig op het evenement.

Opmerkingen van het hoofd van de premier voor strategische hervormingen

Het hoofd van de PM Strategic Reforms, die het evenement virtueel bijwoonde, begon zijn toespraak met het feliciteren van de voorzitter van de PTA en de Pakistan Telecommunication Authority (PTA) voor het organiseren van deze belangrijke conferentie, die volgens hem de eerste van vele is, die onder meer feedback van consumenten en in het bijzonder de problemen waarmee consumenten in de steeds veranderende wereld van vandaag worden geconfronteerd. . Hij zei ook: Ik ben blij jullie allemaal hier te zien, vooral de collega’s van de overheid en telecommunicatiebedrijven die de tijd hebben genomen om deel te nemen aan dit zeer belangrijke evenement. Hij voegde eraan toe dat de premier van Pakistan zich volledig inzet voor het versterken van de PTA en vooral onze consumenten in de wereld van vandaag. Hij zei dat het heel belangrijk is dat we deze consumenten in de wereld van vandaag erkennen en hen beschouwen als gelijkwaardige belanghebbenden wier stem gehoord moet worden. Bovendien voegde hij eraan toe,

“Sinds mijn aantreden heb ik verschillende ontmoetingen gehad met de erevoorzitter van BTA en hebben we een aantal zeer uitzonderlijke hervormingen kunnen voorstellen, die al aan de gang zijn en sommige al zijn geïmplementeerd. En deze hervormingen weerspiegelen de visie van de premier om de telecombedrijven en PTA te versterken. Consumenten vormen de ruggengraat van alles wat we vandaag zijn, waar we het vandaag over gaan hebben, en zorgen er ook voor dat de consumentenrechten worden beschermd. Terwijl ik vandaag vanuit de VS tot u spreek, kondig ik met genoegen aan dat we er actief aan werken om een ​​van de belangrijkste digitale betalingssystemen naar Pakistan te brengen, en we zullen een aantal belangrijke positieve ontwikkelingen aankondigen die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. het verleden. En met deze aankondiging zal het in Pakistan een nieuwe verandering teweegbrengen in de manier waarop digitale betalingen worden verwerkt en hoe we burgers nog verder kunnen empoweren, vooral op het gebied van e-commerce, dat nu de ruggengraat van onze economie is.”

Toespraak door de voorzitter PTA

Tijdens de conferentie zei PTA-voorzitter, majoor-generaal Amir Azeem Bajwa (R), dat de PTA zich bewust is van de behoeften van telecomconsumenten en alle stappen onderneemt om hen te helpen hun problemen op te lossen. Hij zei dat het organiseren van deze consumentenconferentie opnieuw een serieuze poging van PTA is om consumentenfeedback rechtstreeks van het publiek te krijgen. Bovendien werkt PTA aan het verbeteren van de tevredenheid van consumenten bij het oplossen van hun problemen.

Bij deze gelegenheid heeft dr. Khawar Sidique Khokhar, lid (Compliance & Enforcement), PTA zei dat de PTA als vooruitstrevende toezichthouder met een verzoenende aanpak de consumentenervaring heeft verbeterd en de vooruitgang van de sector heeft gefaciliteerd.

Presentatie door CEO USF, DG CPD & DG Handhaving PTA:

Tijdens de conferentie werden ook presentaties gegeven. CEO van USF Pakistan, de heer Haaris Mahmood Chaudhary informeerde het publiek over USF-projecten en benadrukte de inspanningen van USF om digitale ongelijkheden in stedelijke en landelijke gebieden weg te nemen. . DG CPD, de heer Abdul Samad en DG Enforcement, brigadegeneraal Muhammad Shuaib van PTA gaven een overzicht van consumentenklachten die door PTA zijn ontvangen en initiatieven die zijn genomen met betrekking tot de kwaliteit van de dienstverlening, illegale simkaarten enz. Vertegenwoordigers van Jazz en PTCL gaven een overzicht van het huidige landschap van de telecommunicatie-industrie en de initiatieven die zijn genomen om kwaliteitsservice te bieden

Suggesties van CAP & CRCP-vertegenwoordigers:

Vertegenwoordigers van consumentenrechtenorganisaties – Mian Irfan Akram, Punjab-voorzitter Consumer Association of Pakistan (CAP) en de heer Kamal Zada, programmacoördinator, Consumer Rights Commission of Pak (CRCP) waardeerden PTA vanwege haar focus op consumentenkwesties en spraken de hoop uit dat PTA en de telecomindustrie zal kernproblemen oplossen waarmee gebruikers worden geconfronteerd, zoals: B. de kwaliteit van de dienstverlening.

Er werd ook een live vraag- en antwoordsessie gehouden met het publiek, waaronder ook leden van het publiek.

Uitchecken? PTA stelt voor klanten een minimale breedbandinternetsnelheid van 4 Mbps vast