Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

PTA stelt voor klanten een minimale breedbandinternetsnelheid van 4 Mbps vast

Let op: Het volgende artikel kan je helpen: PTA stelt voor klanten een minimale breedbandinternetsnelheid van 4 Mbps in

Ben je de jouwe beu? Internetsnelheid? Ja absoluut. Maak je helemaal geen zorgen. Vandaag heb ik een heel goed stukje informatie om met jullie allemaal te delen. De internetsnelheid in Pakistan zal voor veel mensen verbeteren. Dankzij een herziening van de regels voor breedbandinternet door de Pakistaanse Telecommunicatieautoriteit. Onlangs hebben we vernomen dat de Telecommunicatie-regelgevende autoriteit dit jaar heeft deelgenomen aan de consumentenconferentie. Op deze conferentie spraken ze onder meer over internetsnelheden in Pakistan en kwamen tot iets heel goeds. Laten we erop ingaan.

De minimale internetsnelheid in Pakistan is 4 Mbps

Volgens recente rapporten PTA heeft gezegd dat de minimale breedbandinternetsnelheid in Pakistan 4 Mbps van de 256 Kbps zou moeten zijn. Dit betekent dat u 80% van uw geadverteerde internetsnelheid zou moeten krijgen. Als u bijvoorbeeld een verbinding van 10 Mbps heeft, moet u altijd minimaal 8 Mbps hebben. Het beste is dat als het ergens onder deze limiet komt, je er officieel een klacht over kunt indienen bij PTA.

Het zal de internetsnelheden in veel regio’s van het land zeker verbeteren. De afgelegen gebieden van Pakistan zullen een verbetering zien, vooral omdat de downloadsnelheden daar slecht zijn. Het vermeldenswaardige punt hier is dat als uw internetprovider (ISP) feitelijk een “breedband” internetprovider is, u nu een klacht kunt indienen bij PTA als deze u een snelheid van minder dan 4 Mbps biedt. Het zal echt degenen helpen die minder dan 80% van hun internetverbindingssnelheid halen. Het is echter nog niet duidelijk of dit alleen geldt voor downloadsnelheden of voor zowel uploads als downloads. Veel mensen met PTCL-verbindingen kunnen nu opgelucht ademhalen, aangezien ze nu 80% van hun geadverteerde snelheden bereiken, dus er is zeker een sprankje hoop voor hen.

Hoe klagen?

  • Meld een klacht aan bij PTA door naar hun website te gaan.
  • Klik op Consumentenklachten.
  • Vul uw online klachtenformulier in en vraag uw persoonlijke gegevens en het type klacht dat u wilt indienen.

Lees ook: Internetdiensten eindelijk hersteld in Pakistan: PTA (phoneworld.com.pk)

Mục lục