Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

PTCL Group en Akhuwat werken samen om voedselhulp te bieden aan getroffen families in Balochistan

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: PTCL Group en Akhuwat werken samen om voedselhulp te bieden aan getroffen families in Balochistan

PTCL Group en Akhuwat Foundation hebben samengewerkt om voedselhulp te bieden aan door overstromingen getroffen gezinnen in vijf districten van Balochistan, waaronder Qilla Saifullah, Loralai, Sibi, Lasbela en Lasbela (Uthal). Hatem Bamatraf, President en Group CEO van PTCL & Ufone, presenteerde Dr. Amjad Saqib, oprichter en voorzitter van de Akhuwat Foundation in Lahore, een cheque.

toespraak tijdens de ceremonie, President en groeps-CEO PTCL, Hatem Bamatraf gezegd:

“PTCL Group waardeert de rol van de Akhuwat Foundation bij het bieden van hulp aan door overstromingen getroffen gemeenschappen in het hele land en wil de Foundation graag ondersteunen bij het bereiken van meer verdienstelijke gezinnen. De omvang van de verwoestingen is ongekend en daarom is het belangrijk dat iedereen bijdraagt ​​aan het noodhulp- en wederopbouwproces. Als Pakistaans bedrijf heeft PTCL Group een helpende hand gestoken in deze moeilijke tijden. De donatie aan Akhuwat maakt deel uit van de PTCL Group-toezegging van 1,75 miljard PKR voor hulpinspanningen en ik hoop dat het zal helpen ontheemde gezinnen te rehabiliteren.”

Ook dr. Tijdens het evenement zei Amjad Saqib, oprichter en voorzitter van de Akhuwat Foundation: “We zijn de PTCL Group dankbaar voor het bieden van de broodnodige steun aan de door overstromingen getroffen gemeenschappen in Balochistan. De impact op lokale gemeenschappen is buitengewoon overweldigend en de hulp- en wederopbouwwerkzaamheden moeten worden versneld. Ik vind het bemoedigend dat het bedrijfsleven zich inzet om de levens te transformeren van mensen die familieleden, huizen en voedselbronnen hebben verloren. Ik heb er vertrouwen in dat onze natie sterker uit deze crisis zal komen dankzij onze veerkracht en niet-aflatende steun van organisaties als PTCL.”

PTCL Group heeft verschillende initiatieven genomen om hulp te bieden aan door overstromingen getroffen gemeenschappen. Eerder opende PTCL de deuren van zijn medische centra in het hele land om spoedeisende geneeskunde en zorg te bieden aan getroffen gemeenschappen. Bovendien werkte Ufone 4G, ondanks stroomstoringen, de klok rond om ervoor te zorgen dat het mobiele netwerk operationeel bleef ter ondersteuning van de hulpverlening, terwijl het ook gratis bellen aanbood om mensen te helpen in contact te blijven met hun vrienden en familie.

Lees ook: De overheid lanceert een digitaal overstromingsdashboard om transparantie bij de hulpverlening te garanderen