Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

PTCL Group zegt 1,75 miljard toe aan de ondersteuning van slachtoffers van overstromingen

Let op: het volgende artikel zal u helpen: PTCL Group zegt 1,75 miljard toe om slachtoffers van overstromingen te ondersteunen

PTCL Group, de grootste aanbieder van telecommunicatiediensten van het land, heeft zich gemeld om door overstromingen getroffen gemeenschappen in verschillende provincies van Pakistan te ondersteunen met een hulppakket ter waarde van 1,75 miljard PKR. Het pakket omvat een donatie aan het Hulpfonds van de premier, NGO’s en het aanbieden van gratis telefoongesprekken naar door overstromingen getroffen gebieden, huisvestingsleningen voor ontheemden en medische voorzieningen.

PTCL Group zal medische zorg verlenen aan de getroffenen in haar gezondheidscentra, waar in totaal 13 artsen en 27 paramedici hun taken zullen uitvoeren in 8 districten. Om de steun van de groep verder uit te breiden, heeft Ufone 4G gratis oproepen aangekondigd voor mensen in door overstromingen getroffen gemeenschappen om in contact te blijven met hun familie en vrienden en hen te helpen contact te leggen met hulporganisaties en de overheid. Daarnaast zet U Microfinance Bank zich in voor het verstrekken van goedkope woningleningen aan door overstromingen getroffen gezinnen om hun huizen weer op te bouwen.

Het noodhulpfonds van de premier

Daarnaast heeft PTCL Group besloten bij te dragen aan het Flood Relief Fund van de premier om de wederopbouwinspanningen van de Pakistaanse regering te ondersteunen en ook te doneren aan verschillende vooraanstaande hulporganisaties die actief zijn in de provincies Balochistan en Sindh om onmiddellijke hulp te bieden in de getroffen gebieden.

Medewerkers en medewerkers van PTCL Group doen vrijwillige donaties die door de organisatie worden verdubbeld en het totale bedrag wordt gedoneerd aan een toonaangevend goed doel.

Hij deelt zijn gedachten over het toezeggen van steun, Hatem Bamatraf, President en Groeps-CEO, PTCL & Ufone, verklaard;

“Dit zijn moeilijke tijden voor miljoenen mensen in heel Pakistan, waarin alles, inclusief levens, onderdak en inkomstenbronnen, wordt weggenomen door een van de ergste natuurrampen van de moderne tijd. In een tijd als deze rust er een collectieve verantwoordelijkheid op zowel individuen als lokale organisaties om hun broeders bij te staan ​​bij het ondersteunen van hun reis naar rehabilitatie. Bij PTCL Group zijn we vereerd om onze rol te spelen bij het bieden van hulp en ondersteuning op elk gebied waar we kunnen. Tijdens deze crisis staat PTCL Group achter de getroffenen en zet zich in om individuen, hun families en gemeenschappen in het hele land te ondersteunen.”

Overstromingen in Sindh, Khyber Pakhtunkhwa, Punjab en Balochistan hebben miljoenen mensen getroffen, waarbij levens zijn verloren, eigendommen zijn vernield en inkomstenbronnen voor gezinnen in verschillende gebieden zijn verkwist. In deze tijd van nood neemt PTCL Group opnieuw de verantwoordelijkheid om haar medewerkers op vele manieren te helpen.

Uitchecken? PTCL Group opent de deuren van haar medische centra voor mensen die getroffen zijn door overstromingen