Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

PTCL levert ICT-diensten aan DHA Phase-VIII Karachi

Let op: Het volgende artikel zal u helpen: PTCL levert ICT-diensten aan DHA Phase-VIII Karachi

Pakistan Telecommunication Company Limited (PTCL) zal ICT-diensten leveren aan Phase VIII van de Defense Housing Authority (DHA) in Karachi via zijn ultramoderne flash-glasvezel; Glasvezelkabel (OFC)-service. De premiumdienst zal ononderbroken supersnel internet bieden aan de inwoners en het bedrijfsleven van de samenleving om aan hun connectiviteitsbehoeften te voldoen.

Ashar Hayat Siddiqui, hoofd van Fixed & Wireless Access Technical South, PTCL Group en brigadegeneraal Hafeez Ullah Khan (gepensioneerd) secretaris DHA Karachi ondertekenden de overeenkomst in aanwezigheid van Shehzad Yousuf, Chief Business Operations Officer, PTCL, en de heer Khurram Noor, Chief Financial Officier DHA Karachi en andere hoge functionarissen van beide organisaties.

toespraak op het evenement, Shehzad Yousuf, Chief Business Operations Officer, PTCL, bedankte de DHA voor zijn voortdurende vertrouwen in PTCL. Hij zei:

“PTCL is de pionier en ruggengraat van het Pakistaanse ICT-landschap en ondersteunt de activiteiten, uitbreiding en diensten van een reeks sectoren in het land. We blijven onze infrastructuur en ons dienstverleningssysteem schalen en transformeren om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van onze individuele en zakelijke klanten. Via dergelijke partnerschappen streven we ernaar het communicatienetwerk in het hele land verder te versterken en onze gewaardeerde klanten beter van dienst te zijn.”

Ook brigadegeneraal Hafeez Ullah Khan (gepensioneerd) secretaris, DHA Karachi, zei tijdens deze gelegenheid: “We zijn blij om samen te werken met PTCL om hoogwaardige ICT-diensten te leveren aan de DHA Phase 8-gemeenschap. In deze jaren is een betrouwbare internetverbinding net zo belangrijk geworden als andere essentiële goederen; Daarom blijft onze focus gericht op de veranderende behoeften van onze gemeenschapsleden. Wij streven ernaar om op elk gebied de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden. Ik heb er vertrouwen in dat de hogesnelheidsconnectiviteit van PTCL effectief zal voldoen aan de behoeften van bewoners en het bedrijfsleven.”

PTCL Flash Fiber is de premium Fiber-To-The-Home (FTTH)-service van Pakistan met snelheden tot 1 Gbps. Het OFC heeft verschillende pakketten afgestemd op de verschillende wensen en eisen van particuliere en zakelijke klanten. Het PTCL Flash Fiber-netwerk breidt zich snel uit en zal binnenkort landelijk beschikbaar zijn.

Uitchecken? PTCL, Huawei gebruikt met succes de AirPON-oplossing