Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

PUBG Mobile kondigt nieuwe crossover aan met Dragon Ball Super

Let op: het volgende artikel zal je helpen: PUBG Mobile kondigt nieuwe crossover aan met Dragon Ball Super

Krafton Inc. heeft een nieuw crossover-evenement aangekondigd voor PUBG Mobile, waarmee het Dragon Ball Super-universum naar de mobiele applicatie wordt gebracht. We weten nog niet zeker wat de crossover zal doen; het enige dat we weten is dat het zal aansluiten bij de nieuwste film die momenteel in de bioscoop draait. Volgens eigen informatie van het bedrijf zal de cross-over pas in 2023 plaatsvinden. Hier is alles wat het bedrijf zei over dit aankomende evenement.

Dit is niet de eerste keer dat PUBG Mobile samenwerkt met een animatieserie; Vorig jaar nog werkten ze samen met de populaire Netflix-serie Arcane. Dit jaar werkten ze ook samen met Baby Shark, wat spelers zowel in verwarring bracht als amuseerde.

Het kost niet veel moeite om te geloven dat we, vergelijkbaar met de Fortnite-crossover die we onlangs zagen, personages uit de anime in de Battle Royale-titel zullen zien. Maar gezien wat Epic Games met het eigendom van hun game heeft gedaan, moet je je afvragen wat ze in PUBG Mobile gaan doen om het origineel van de anime te huisvesten. Of in ieder geval entertainment dat geen kopie is van wat Fortnite deed. Om daar achter te komen zullen we tot 2023 moeten wachten.

Fortnite heeft samengewerkt met Dragon Ball Super en als gevolg daarvan hebben individuen beweerd dat PUBG Mobile Fortnite heeft gekloond. Het helpt niet dat PUBG Fortnite vier jaar geleden probeerde aan te klagen wegens vermeend kopiëren. Hoewel sommige mensen oprecht enthousiast lijken over de samenwerking, kan dat voor de meerderheid niet gezegd worden. We zullen gewoon moeten wachten tot er meer informatie vrijkomt.