Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

PUBG MOBILE lanceert de “Be The Hero”-campagne van Gully Squad

Let op: het volgende artikel zal je helpen: PUBG MOBILE lanceert de “Be The Hero”-campagne van Gully Squad

PUBG MOBILE, het nummer 1 videogameplatform van Pakistan, heeft een wervingscampagne gelanceerd voor Gully Squad, een jaarlijkse marketingcampagne om samen te werken met vrienden en samen te vechten voor de ultieme prijs.

Gully Squad KV.jpg

Dit jaar werkt Gully Squad onder het thema “Be the Hero” met Markhor, het nationale dier van Pakistan, de hoofdpersoon van de campagne. Markhor is door de International Union for Conservation of Nature (IUCN) geclassificeerd als een bedreigde soort en weerspiegelt echt de geest van het merk en is in lijn met het ethos van PUBG MOBILE’s Gully Squad-campagne. De Markhor-set is speciaal ontworpen voor Pakistaanse spelers met als doel de cultuur van het land onder de jeugd te promoten. Met deze campagne heeft iedereen de kans om iemand te worden, of je nu student, vaste speler of beginner bent.

Markhor Set.jpg

De ontwerper van de Markhor-set van Odd Sock Concepts LLP, een team van 2D-kunstenaars uit Lahore, Pakistan, deelde zijn inspiratie door te zeggen: Markhor symboliseert kracht en veerkracht. Omdat het in de bergen leeft, hebben we elementen ontworpen die gebaseerd zijn op de tribale cultuur, zoals het gebruik van veel leer, waaronder funky leren laarzen, om het concept scherp en spannend te maken. Het was een absoluut genoegen om met PUBGM samen te werken, omdat ze de lokale gebruiken en tradities respecteerden en de creatieve bijdrage van kunstenaars verwelkomden. Ze deden hun uiterste best om Pakistaans talent de kans te geven zich in het spel te laten zien.”

Om de reikwijdte van deze campagne uit te breiden, omvat de Gully Squad dit jaar enkele van de meest bekende beroemdheden van het land, zoals Hania Aamir, Amna Ilyas, Junaid Khan en headliner Imran Abbas, die de Markhor belichaamt zoals te zien in deze teaser hieronder:

Khawar Naeem, Country Head Pakistan, Tencent Games zei over het initiatief:

“Gully Squad is de belofte van PUBGM om een ​​cultuur van saamhorigheid te cultiveren. Onze jeugd wordt geïnspireerd door onze helden en dit is een poging om individuen te inspireren om de helden te zijn die hun teams nodig hebben om te winnen. Door iedereen de kans te geven om te winnen, zorgt PUBG MOBILE ervoor dat jongeren sterker en veerkrachtiger worden, niet alleen als individu maar ook als team.

GS kalender.jpg

Dit seizoen van Gully Squad biedt speciale verrassingen voor Pakistaanse PUBGM-spelers, waaronder een trekking van PKR 1.000.000 in contanten en een samenwerking met de Pakistaanse Super League 7-kampioen Lahore Qalandars! Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en meer te weten te komen over verrassingen.

Samen met Gully Squad is PUBG MOBILE Campus Challenge (PMCC) Pakistan ook officieel gestart voor universiteitsstudenten. De registraties begonnen op 8 juli 2022, terwijl van 22 tot 30 juli online kwalificatietoernooien worden gespeeld voor studenten van 16 campussen, en nog eens 16 campussen van 1 tot 8 augustus offline kwalificatiewedstrijden zullen organiseren. Verschillende social media influencers zullen aanwezig zijn op de campussen om de getalenteerde spelers aan te moedigen terwijl de grote finales worden gespeeld op 26 en 27 augustus 2022. Jeugdsensatie Young Stunners treedt bij deze gelegenheid speciaal op voor het PUBGM-publiek

Uitchecken? PUBG krijgt “80.000 nieuwe gebruikers per dag” sinds het gratis te spelen is