Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

PUBG Mobile versie 2.2 voegt de tropische kaart Nusa, een nieuwe spelmodus, Erangel-updates en heel veel nieuwe inhoud toe

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: PUBG Mobile versie 2.2 voegt de tropische kaart Nusa, een nieuwe spelmodus, Erangel-updates en heel veel nieuwe inhoud toe

zal zijn nieuwe versie 2.2-update uitbrengen, waarmee spelers de tropen kunnen verkennen met de nieuwe kaart Nusa, op nieuwe locaties kunnen vechten in een bijgewerkte Erangel, de spannende gamemodus met Gear Front Mode-thema kunnen ervaren, en een aantal nieuwe cosmetica kunnen ontgrendelen en gebruiken als onderdeel van Cycle 3 Seizoen 8 en Royale Pass Maand 15. Na een zomer vol festivals brengt het spelers terug naar het slagveld!

Versie 2.2 brengt een gloednieuwe kaart waar spelers van kunnen genieten, verkennen en vechten! Nusa is de nieuwe toeristische eilandkaart van 1×1 km in de tropen. Spelers komen boordevol voorraden en komen meteen in spannende gevechten terecht! Op een kleine kaart worden wedstrijden veel sneller voltooid dan op kaarten als Erangel of Livik, wat betekent dat de gameplay snel en spannend is. Naast fotograferen is Nusa een eiland met veel mooie vergezichten en vergezichten. Spelers die zich voorbereiden op hun volgende vuurgevecht kunnen pauzeren en genieten van de schoonheid, maar niet te lang!

Nusa introduceert ook het nieuwe Super Recall-mechanisme, waardoor spelers die vroegtijdig worden uitgeschakeld opnieuw aan het spel kunnen deelnemen als ze nog teamgenoten hebben die nog in leven zijn. Solospelers respawnen automatisch.

De nieuwe kaart bevat een aantal nieuwe manieren om je snel te verplaatsen, van zip-lijnen verspreid over de kaart tot een lift in het Telepak Town Apartment met meerdere verdiepingen. Nusa zal ook nieuwe wapens bevatten in de vorm van de tactische kruisboog en het NS2000-jachtgeweer. Spelers kunnen ook rondrijden in de nieuwe Quad, een wendbaar tweezitsvoertuig met uitstekende stabiliteit.

Naast een nieuwe kaart zijn er updates voor een oude favoriet. ‘s versie 2.2-update zal ook veel veranderingen in Erangel introduceren. Ten eerste zijn Mylta’s ziekenhuis- en machtsstructuren bijgewerkt om de strijd en de jacht op voorraden te stroomlijnen.

Er zullen twee nieuwe havens worden toegevoegd aan Erangel, één ten zuidwesten van de boerderij en de andere ten zuiden van de militaire basis Sosnovka. Er zullen ook cosmetische updates zijn voor de veerhaven. Er is ook een nieuw regenboogweereffect, een flashshop die willekeurig overal in Erangel verschijnt, benzinestations waar spelers hun voertuigen kunnen tanken, een fietsenstalling en nieuwe gerichte voorraadkratten met 3 verschillende soorten kratten: medicijnen, tokens en militaire voorraden.

De versie 2.2-update voegt ook de nieuwe Gear Front-modus toe, die binnenkort wordt gelanceerd! In deze opwindende spelmodus vechten spelers in Erangel, Livik en Nusa met een reeks nieuwe vaardigheden die zorgen voor sneller schieten, snellere kaartreizen en frequente ontmoetingen met vijanden. Vaardigheden als Playzone Analysis, Trace en Supply Scan maken het veel gemakkelijker om de dichtstbijzijnde Playzone te vinden, vijanden te volgen of uitgebreide voorraden te lokaliseren. Het gebruik van Vehicle Air Drops geeft spelers nog meer opties om de kaart te doorkruisen, en vaardigheden als Glide Doll en Healing Smoke veranderen de dynamiek van vuurgevechten als ze correct worden gebruikt.

Spelers kunnen in de winkel ook een voertuigradarscan kopen, zodat ze voertuigen sneller kunnen vinden. Voor degenen die liever wandelen, zijn er in Stalber kabelbanen toegevoegd, waardoor u zich gemakkelijker door de omgeving kunt verplaatsen. Het nieuwe Strange Town-gebied is ook toegevoegd. Deze nieuwe locatie nabij Stalber en de westkust beschikt over heteluchtballonnen waarmee spelers snel kunnen ontsnappen.

‘s versie 2.2-update

De update van versie 2.2 start seizoen 8 van cyclus 3, beginnend op 20 september, met een nieuwe set legendarische items, Ace-niveau-updates inclusief titels en subniveaus, en verbeteringen aan de presentatie van niveau-badges en badges-pagina.

Er komt ook nieuwe content voor spelers als onderdeel van Royale Pass maand 15: Razzle Dazzle, die op 20 september begint met nieuwe sociale voordelen voor RP-spelers, bijgewerkte RP-favorietenkratten en meer! Andere updates zijn onder meer verbeteringen aan het RP-meldingssysteem en een systeem dat teamgenoten tagt wanneer ze verschijnen in de in-game vliegtuigranglijst.

Spelers die van maatwerk houden, kunnen genieten van geweldige inhoud in de versie 2.2-update! Houd ons in de gaten voor de release van twee originele metgezellen die in de game kunnen worden gemaakt en gebruikt. Voor spelers in de fast lane is er binnenkort een originele sportwagen beschikbaar om te creëren en aan te passen, zodat je in stijl over het slagveld kunt reizen.

Ten slotte zullen twee nieuwe personages, Survival Expert Riley en Tech Mercenary Sophia, evenals de Spectral Swan en Cosmic Inquisitor-set worden uitgebracht in versie 2.2.

De update van versie 2.2 signaleert ook veranderingen naarmate de game zich bij de Level Infinite-familie voegt. Level Infinite is een wereldwijd gamingmerk dat zich inzet voor het leveren van hoogwaardige, meeslepende interactieve entertainmentervaringen aan een wereldwijd publiek, waar en hoe ze ook willen spelen. Het nieuwe merkimago van LIGHTSPEED STUDIOS, de mede-ontwikkelaar van KRAFTON, Inc., zal ook worden geïntegreerd in. Spelers zien nu de logo’s Level Infinite en LIGHTSPEED STUDIOS wanneer ze het spel starten. De betrokkenheid bij zijn spelers blijft onveranderd.

Er zijn ook een aantal andere verbeteringen aangebracht, waaronder visuele verbeteringen, UI-upgrades en nog veel meer.

Zie ook: PubG Mobile 2.2 Update is onderweg met nieuwe kaart, functies en meer