Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

PUBG Mobile wint MTV Video Music Award voor zijn in-game Blackpink-concert

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: PUBG Mobile wint MTV Video Music Award voor zijn Blackpink-concert in de game

Volgens recente berichten heeft de Koreaanse popmeidengroep Blackpink de MTV Video Music Award voor beste Metaverse-uitvoering gewonnen . Volgens MTV is het interessante deel dat de categorie ruim 320 miljoen stemmen had en dat het virtuele concert van de groep de meeste stemmen kreeg.

PUBG Mobile won de MTV Video Music Award voor beste Metaverse-uitvoering

Vorige maand introduceerde MTV Best Metaverse Performance als nieuwe categorie voor de VMA’s. Het fundamentele doel was om de virtuele concerten te eren die de afgelopen jaren in videogames hebben plaatsgevonden. MTV wilde de live, persoonlijke concerten eren die zijn uitgesteld of geannuleerd vanwege de COVID-19-pandemie. Destijds legde een woordvoerder van MTV uit dat ze de categorie aan de prijzen hadden toegevoegd nadat ze een toename hadden gezien van artiesten die via games met fans communiceerden. Het opmerkelijke optreden van kan de meeste erkenning krijgen dankzij het Astronomical-concert van Travis Scott in 2020. De woordvoerder legde uit:

“We zagen een kans om enkele van de beste en meest impactvolle uitvoeringen hiervan te benadrukken en te vieren – en artiesten te vieren die creatieve manieren hebben gevonden om deze ruimtes te gebruiken – wat leidde tot de toevoeging van de categorie Beste Metaverse dit jaar.”

Vijf andere artiesten en groepen die genomineerd waren voor deze Best Metaverse Performance waren onder meer:

  • Blackpink’s K-popgroep BTS voor hun optreden in
  • Ariana Grande voor haar Rift Tour-concert in
  • Twenty-One Pilots voor hun concert in
  • Charlie XCX omdat hij ook een concert organiseerde
  • Justin Bieber voor zijn optreden bij Wave
  • Een virtual reality-platform dat meeslepende interactieve concerten van bekende artiesten organiseert.

PUBG MOBILE, het nummer 1 videogameplatform van Pakistan, heeft een wervingscampagne gelanceerd voor Gully Squad, een jaarlijkse marketingcampagne om samen te werken met vrienden en samen te vechten voor de ultieme prijs. Samen met Gully Squad is PUBG MOBILE Campus Challenge (PMCC) Pakistan ook officieel gestart voor universiteitsstudenten. Wilt u er meer over weten, klik dan hier.

Bekijk: Beste mobiele telefoons voor PUBG – Budgettelefoons voor PUBG onder 20.000 en 30.000 (phoneworld.com.pk)