Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Pulsefire FPS Pro-gamingmuis slechts $ 40

Of je nu een nieuwe gaming-installatie bouwt of je huidige configuratie aanpast, allerlei soorten gamers moeten vandaag de dag rekening houden met de verkoop van Amazon.

De retailer biedt tot 50 procent korting op HyperX-gaminguitrusting vanaf $ 14,99. Aanbiedingen omvatten:

Andere opmerkelijke pc-gamingdeals:

Geen enkele pc-gaminginstallatie is compleet zonder een betrouwbare gamingheadset. Momenteel kun je de HyperX Cloud Flight scoren voor $ 99,99. Normaal geprijsd op $ 160, dat is $ 60 korting op de normale prijs en de laagste prijs die we ooit hebben gezien voor deze gamingheadset. Het beschikt over 50 mm drivers en een afneembare ruisonderdrukkende microfoon. Zustersite Tom’s Guide beoordeelde de HyperX Cloud Flight en was tevreden met het lichtgewicht profiel en het knusse ontwerp, evenals de sterke geluidskwaliteit en heldere microfoon.

Een deel van het gamingaanbod van Amazon omvat ook het HyperX Alloy FPS RGB mechanische gamingtoetsenbord $ 79,99 ($ ​​30 korting). Het beschikt over een solide stalen frame en zilverkleurige snelheidsschakelaars voor responsieve en nauwkeurige toetsklikken. Als alternatief kunt u kiezen voor de Editor’s Choice HyperX Pulsefire FPS Pro RGB-gamingmuis, verkrijgbaar voor $ 39,99.

De HyperX-uitverkoop van Amazon eindigt op 6 maart om 03.00 uur.