Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

realme 828 Fan Fest is terug met een knaller voor fans die het echt houden!

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: realme 828 Fan Fest is terug met een knaller voor fans die het echt houden!

Terwijl de maand augustus weer aanbreekt, bereidt realme zich voor op de start van zijn 828 Fan Fest-activiteiten. Deze viering is bedoeld om de prestaties van Realme het hele jaar door te vieren en loyale Realme-fans te overladen met waardering en entertainment. Vorig jaar was 828 Fan Fest een gelegenheid om de snelle opkomst van Realme naar de top te vieren als het snelste merk dat 100 miljoen verkochte producten bereikte.

Het bood ook een lanceerplatform voor de ongelooflijke realme GT Master Edition en realme C25s-smartphones. De slogan voor Fan Fest 2021 was ‘How Dare You be You’, wat een inspirerende boodschap overbracht: niet toegeven aan de oordelen of beperkingen van de samenleving over wie je kunt zijn of wat je kunt bereiken. realme wil zijn fans aanmoedigen voor het Fan Fest van dit jaar en ontdek je authentieke zelf. Geïnspireerd door deze kernboodschap is Realme van plan de festiviteiten dit jaar nog verder uit te breiden door gedurende de maand activiteiten te plannen die gericht zijn op het betrekken van hun fans en communityleden.

Houd het Echte fanbijeenkomst

Deze Realme Fan Meetup heeft tot doel de authentieke verbinding tussen Realme, zijn team en zijn fans te ontwikkelen. Gelukkige fans uit het hele land die deze bijeenkomst bijwonen, krijgen de kans om een ​​tête-à-tête te hebben met Realme Country Director Syed Mashood Hassan om meer te weten te komen over Realme en hun wensen voor het merk te uiten. Ze worden ook uitgenodigd voor een exclusieve lunch met het Realme-team, waar ze elkaar kunnen leren kennen en achter de schermen kunnen kijken om de echte gezichten hard te zien werken om Realme Number 01 te worden. De lunch wordt gevolgd door live-entertainment in de vorm van stand-upcomedy en enkele teambuildingspellen, wat een geweldige kans zal zijn voor Realme-fans en het team om zich te vermengen en hun echte band te versterken. Fans worden voor hun deelname beloond met spannende weggeefacties en prijzen.

Realme X CML Mega Azadi-rit

Augustus is niet alleen een bijzondere tijd voor Pakistan, het is ook een belangrijke maand voor Pakistan, aangezien de Onafhankelijkheidsdag van het land op zondag 14 augustus 2022 valt. Om de gemeenschap iets nieuws te bieden, werkt realme samen met Critical Mass Lahore om de allereerste fietsmarathon ooit te organiseren op de Onafhankelijkheidsdag van Pakistan. De Mega Azadi Ride zal ruim 500 fietsers uit heel Lahore aantrekken die zullen deelnemen aan een ochtendfietstocht die om 6.00 uur begint en hen van het startpunt bij Liberty Roundabout naar het einde van de reis bij Jinnah Library brengt. realme heeft tot doel het Pakistaanse publiek een platform te bieden om Onafhankelijkheidsdag op een actieve en gezonde manier te vieren en de diepe band van realme met Pakistan te tonen.

realme muziekfeest

Maak je klaar om te rocken in het zand en de zon met Realme’s allereerste muziekfeest aan het strand dat plaatsvindt op zondag 28 augustus 2022. Dit evenement zal een combinatie zijn van mensen uit de Realme-gemeenschap, beroemdheden, media, fotografen en het bredere Realme-netwerk. Naast adembenemende muziekoptredens krijgen feestgangers de kans om meer te leren over de strategie van Realme voor de toekomst, exclusieve inzichten te krijgen in nog niet uitgebrachte Realme-producten en de Realme-productlijn van dichtbij te ervaren in ervaringszones. Er zal ook een speciale eer worden toegekend aan een gelukkig lid van de community, aangezien Realme tijdens het feest de Realme Super Fan Award zal uitreiken. De Realme Music Party is een gebaar van waardering van Realme naar zijn fans, waardoor ze een onvergetelijke avond vol plezier en dans krijgen als beloning voor hun voortdurende steun.

realme Super Brand Day-uitverkoopevenement

Het laatste geschenk voor Realme-fans tijdens de 828 Fan Fest-vieringen van dit jaar is de Realme Super Brand Day Sale. Tijdens deze aanbieding krijgen Realme-fans exclusieve kortingen en aanbiedingen op Realme-smartphones en AIoT’s. Kortingen op producten kunnen oplopen tot maar liefst 50% voor de week dat het uitverkoopevenement duurt. Deze ongelooflijke uitverkoop zal live gaan op verschillende e-commerceplatforms zoals Daraz en AlfaMall.

Realme-fans hebben veel om naar uit te kijken in augustus, aangezien de tech-democratisator een indrukwekkende lijst met activiteiten voor hen heeft gepland. Met een mix van spannende kortingen, enorme weggeefacties en spannende evenementen heeft Realme 828 Fan Fest 2022 voor elk wat wils!

Kijk eens? Realme opent zijn allereerste wereldwijde flagshipstore en belooft fans de ultieme Realme-ervaring

Mục lục