Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Realme 9 4G met zijn 108 MP Ultra Clear-camera is nu beschikbaar in Pakistan

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Realme 9 4G met zijn 108 MP ultraheldere camera is nu beschikbaar in Pakistan

Realme’s nieuwste mobiele aanbod, de realme 9 4G, is vandaag te koop voor slechts PKR 54.999 / -. Als nieuwste toevoeging aan de realme 9-serie is de realme 9 4G een complete alleskunner die gebruikers door het hele land aantrekt met zijn hoogwaardige functies. Het nieuwste technologische wonder van Realme opent een nieuw tijdperk van gebruiksgemak en moedigt gebruikers aan om het te gebruiken voor comfortabel en ononderbroken werk om hun eigen prestaties en de wereld om hen heen te verbeteren. De ster van fotografie uit het middensegment is uitgerust met een 108 MP AI Triple Ultra-Clear camera en een Samsung HM6-sensor, de eerste in dit segment die het moment vol vertrouwen vastlegt met All-Day Clarity.

Realme 9 4G met zijn 108 MP ultraheldere camera is nu beschikbaar in Pakistan

De Realme 9 4G heeft ook een ongelooflijke esthetiek dankzij het op de woestijn geïnspireerde holografische rimpelontwerp. De realme 9 4G kan niet alleen worden gedefinieerd door zijn esthetiek. De nieuwste versie van de Tech Democratizer is ontworpen voor verbluffende prestaties met een verscheidenheid aan opwindende functies. Dit ongelooflijke toestel zal vanaf maandag 18 juli 2022 verkrijgbaar zijn in de winkels en online. Laten we dus beter kennis maken met de geweldige specificaties die de Realme 9 4G te bieden heeft.

Zie ook: De realme 9-serie heeft ultraheldere smartphonefotografie opnieuw gedefinieerd met baanbrekende cameratechnologie

De cameramodule op de Realme 9 4G is van ongelooflijk hoge kwaliteit. De nieuwe smartphone is uitgerust met een ongelooflijk detailgerichte 108-megapixel ProLight-camera, die gebruikers een extreem vloeiende en scherpe fotografie-ervaring biedt voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Hoewel het aantal megapixels hetzelfde blijft als dat van de Realme 8 Pro, bevat het iets dat ontbrak in het vorige toestel: de eerste Samsung HM6-sensor in het segment, waardoor de resultaten werden verbeterd. De geheel nieuwe HM6-sensor brengt 123% hogere lichtgevoeligheid naar de Realme 9 4G. Bovendien is de ISOCELL HM6-sensor uitgerust met 108 miljoen pixels van slechts 0,64 μm, waardoor uw vastgelegde herinneringen met een superieur detailniveau kunnen worden gereproduceerd.

De ultramoderne sensor ondersteunt ook 3x verliesvrije zoom, zodat u kunt fotograferen, ongeacht hoe dichtbij of ver weg u zich bevindt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Naast al deze verbeteringen is de ISOCELL HM6-sensor de eerste die gebruik maakt van Nonapixel plus-technologie. Deze verbeterde pixelbinning-technologie heeft de manier waarop lichtinformatie wordt gecombineerd en gebruikt aanzienlijk verbeterd, waardoor heldere en duidelijke beelden kunnen worden vastgelegd, zelfs in omgevingen met extreem weinig licht.

De cameramodule op de Realme 9 4G is van ongelooflijk hoge kwaliteit

De achterkant van de Realme 9 is bedekt met een dynamische 3D-golfstructuur die is gecreëerd door middel van innovatieve plasma-atoomcoating en UV-nano-imprinting-processen. De realme 9 4G is voorzien van een 90 Hz Super AMOLED-display dat zorgt voor een comfortabele kijkervaring, of u nu surft, gamet of films kijkt. Een aanraakbemonsteringsfrequentie van 360 Hz zorgt ervoor dat elke scroll en veeg zijdezacht aanvoelt en de 10.240Niveau Automatische helderheidsaanpassing past de helderheid van het scherm aan op basis van uw gebruik om vermoeide ogen te voorkomen. De smartphone wordt ook geleverd met een in-display vingerafdruksensor met geïntegreerde hartslagsensor. De telefoon is slechts 7,99 mm dik en weegt 178 gram.

Lees ook: Realme C35 brengt solide kwaliteit met TÜV Rheinland High Reliability-certificering

De Realme 9 4G heeft zoveel meer te bieden. Het draait op een Qualcomm Snapdragon 680-chipset met 6 GB RAM, 128 GB uitbreidbare opslag en realme’s UI 3.0-software. Qua connectiviteit ondersteunt het toestel dual SIM 4G LTE-connectiviteit en dual-band Wi-Fi. Een grote batterij van 5.000 mAh voedt het apparaat met ondersteuning voor 33 W DartCharge-snellaadtechnologie via USB Type-C, zodat u het apparaat zonder zorgen voor langere tijd kunt gebruiken. Je kunt dit alles en meer krijgen door de Realme 9 4G te kopen bij de dichtstbijzijnde smartphonewinkel of exclusief online via de officiële Realme-winkels op Daraz en AlfaMall voor slechts PKR 54.999/-, dus schiet op en koop er vandaag nog één!