Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

realme krijgt de eer om het jongste merk te worden onder BrandZ’s Chinese Global Brand Builders TOP 50, erkend door Google en Kantar

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: realme krijgt de eer om het jongste merk te worden onder BrandZ’s Chinese Global Brand Builders TOP 50, erkend door Google en Kantar

In de enorme zee van internationale bedrijven kun je gemakkelijk verdwalen in de massa, maar niet voor realme, het Chinese smartphone- en technologiemerk. Sinds realme in augustus 2018 op de markt kwam, heeft het het wereldwijde verkoopvolume van 100 miljoen overschreden en werd het in 2021 in slechts drie jaar tijd een van de zes beste smartphonemerken ter wereld, waarmee het de titel van snelst opkomende smartphonemerk verdiende om dit te bereiken. Elk jaar publiceren Google en Kantar hun ranglijst van Chinese mondiale merken om de invloed van deze merken op consumenten op de wereldmarkt te meten.

Voor het eerst sinds zijn debuut op de internationale markt heeft realme zijn weg gevonden naar de Kantar. Realme was niet alleen het nieuwste merk dat op de ranglijst kwam, de tech-democratisator ontving ook de duidelijke eer om de prijs voor beste nieuwkomer voor evenwichtige groei te ontvangen. Plaatsing op deze lijst betekent dat realme eindelijk is geëvolueerd van een rijzende ster in de industrie naar een merk met grote mondiale invloed als de voorkeurskeuze van jonge mensen over de hele wereld.

Als merk is de filosofie van realme gericht op de mondiale jeugdbevolking en belichaamt ze de kernwaarden die zij dierbaar zijn, zoals avontuur, activisme en kosteneffectiviteit. In de afgelopen vier jaar heeft realme zich lateraal op de markt uitgebreid en hoogwaardige producten geïntroduceerd met sprongen in prestaties en toonaangevend ontwerp voor jonge gebruikers in 61 mondiale markten. In de toekomst is realme van plan zich verder te verdiepen in zijn strategische markten en zich te concentreren op het steeds invloedrijker worden op deze gebieden.

De ranglijst is gebaseerd op een onderzoek onder ruim 1 miljoen gebruikers in 11 landen, dat wordt gebruikt om de Brand Power Score voor elk merk te berekenen. Voor het opstellen van de ranglijst wordt gebruik gemaakt van een uitgebreide analyse van de Brand Power Score. biedt een schaal voor het meten van de internationale invloed van Chinese merken en heeft wereldwijd autoriteit en geloofwaardigheid. Vergeleken met vorig jaar is de merkkracht van realme met 20% toegenomen in de elf onderzochte markten, met een groeipercentage van 70% in de zeven onderzochte ontwikkelde markten. Met zijn debuut op de lijst heeft realme een Brand Power Score van 294, waarmee het tot de top 13 van merken in de categorie consumentenelektronica behoort. Ontwikkelde markten zijn verantwoordelijk voor 50% van de berekende merksterkte van realme.

De afgelopen jaren is het wereldwijde marktaandeel van realme blijven groeien en is de productverkoop blijven stijgen. In het eerste kwartaal van 2022 rapporteert Realme een wereldwijde groei van 13% op jaarbasis, waarmee de trend in 14 markten wordt overtreden. In sommige Europese markten, zoals Spanje, Griekenland en Tsjechië, is het marktaandeel van Realme doorgebroken in de top vijf met een algemeen groeipercentage van 177%. De Zuid- en Zuidoost-Aziatische markt hebben ook goed gepresteerd: Realme heeft een aandeel van 16% in India verworven en staat dit jaar in de top drie. Zuid-Amerika, Centraal-Azië en andere markten hebben ook doorbraken gerealiseerd, waarbij Realme tot de top vijf van merken behoort wat betreft marktaandeel in onder meer Marokko, Peru en Egypte.

realme is gebouwd met zijn eigen DNA van globalisering en heeft met succes een geïntegreerd mondiaal opererend netwerk opgebouwd. In de toekomst is realme van plan zijn mondiale focus verder te verdiepen en te blijven uitgroeien tot een hightech en trendsetter merk met wereldwijde invloed. realme heeft grote plannen voor de Pakistaanse markt, aangezien de goedkope, hightech productlijn goed wordt ontvangen in het land en hoopt de groei op andere markten in Pakistan te repliceren.

Uitchecken? De Grammy Awards voegen nu een nieuwe categorie toe voor ‘Videogames’.