Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Realme sluit zich aan bij Vivo, OPPO en Xiaomi in de nieuwe alliantie van Android-fabrikanten

Een week geleden zagen we drie van de grootste smartphonefabrikanten Android een nieuwe alliantie aankondigen. OPPO’s grote doel, Vivo en Xiaomi, is in staat om een ​​platform voor het delen van bestanden te implementeren dat vergelijkbaar is met het populaire “Appe Airdrop” op smartphones.

Aangezien dit een van de functies is die gebruikers op hun smartphones blijven wensen, was het niet moeilijk om aan te nemen dat andere fabrikanten zich snel bij deze alliantie zouden aansluiten. Zoals reeds vermeld zullen Chinese fabrikanten waarschijnlijk de eersten zijn die zich bij dit nieuwe project aansluiten.

Realme is een belangrijke toevoeging aan deze nieuwe Android-alliantie

Het introduceert zichzelf als de snelst groeiende fabrikant in de afgelopen 12 maanden (bijna 1000%!) en biedt gegarandeerde toegevoegde waarde in deze nieuwe alliantie die erop gericht is het nieuwe platform voor het delen van bestanden naar het maximale bereik van smartphones te brengen.

De bevestiging dat Realme zich bij deze alliantie heeft aangesloten, werd gebracht door leker Mukul Sharma, die een screenshot deelde van de interface van de vermeende nieuwe functie.

Zoals we in de afbeelding kunnen zien, biedt het de mogelijkheid om bestanden te delen met:

  • computer
  • Xiaomi
  • LIVE
  • Realme
  • OPPO

In de instructies onder de lijst met compatibele smartphones wordt uitgelegd dat als twee apparaten deze functie hebben ingeschakeld, u met slechts één klik zeer snel foto’s en bestanden kunt overbrengen.

Een functie die we allemaal willen bereiken op Android-smartphones!

Bestanden delen tussen smartphones Het is heel gebruikelijk, maar niet altijd zo praktisch als je zou willen. Voor ecosysteemproducten van Apple kunnen gebruikers “Airdrop” gebruiken om het delen van bestanden tussen al hun producten te vergemakkelijken.

Wat betreft de smartphones Voor Android is er geen gelijkwaardig alternatief voor deze functie. Om deze reden hebben deze vier fabrikanten besloten een alliantie te creëren die precies dit soort functionaliteit biedt.

Gezien het nut en de verbeteringen die de gebruikerservaring van miljoenen gebruikers verbeteren, zal het hopelijk niet lang meer duren voordat alle grote fabrikanten besluiten dit nieuwe project te adopteren.

Eén ding is zeker: hoe meer fabrikanten bij deze alliantie betrokken zijn, hoe meer gebruikers zullen profiteren van de nieuwe functionaliteit.

De redacteuren van 4gnews bevelen het volgende aan:

Mục lục