Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

realme zal binnen de komende drie jaar 15 “1 miljoen verzendingsmarkten” creëren

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: realme zal binnen de komende drie jaar 15 “1 miljoen verzendingsmarkten” creëren

Realme nadert snel de vierjarige verjaardag van zijn debuut als onafhankelijk merk op de smartphonemarkt. Het komende Realme 828 Fan Fest biedt een prachtige gelegenheid om de lange en moeizame reis die de technologiedemocratisator heeft afgelegd om dit stadium te bereiken te waarderen en uit te kijken naar wat Realme in de pijplijn heeft. realme begon met een missie om de volgende generatie jongeren te empoweren door hen toegang te geven tot baanbrekende technologie en trendy ontwerpconcepten. Meer dan 140 miljoen trouwe fans over de hele wereld zijn tevreden met de innovatie, toegankelijkheid en community die Realme met zich meebrengt. De taak van Realme om de markt te betreden was een intimiderende klim omdat het te maken kreeg met een zeer verzadigde markt voor mobiele telefoons en gevestigde spelers het grootste deel van de markt bezetten.

Geobsedeerd door de ‘Dare to Leap’-geest, volhardde Realme in het nastreven van het vervullen van zijn missie en aarzelde nooit. De wens om de jeugd te voorzien van de innovatieve technologie en het ontwerp die ze nodig hebben, hielp het opkomende smartphonemerk ondanks alle uitdagingen door te gaan. Vanaf nu is realme nog steeds het enige smartphonemerk dat volledig gericht is op de jeugd en hen in staat stelt vooruit te komen. Gezien het complexe en steeds veranderende marktlandschap waarin realme zich bevindt, is het gepast om te vragen of het wereldwijde smartphonemerk zijn groeitempo kan vasthouden, zijn gebruikersbestand kan blijven verrassen en zich kan aanpassen aan veranderende tijden en economische omstandigheden. Na analyse van de mondiale strategie heeft Sky Li er vertrouwen in dat zij de uitdaging aankunnen.

realme heeft vertrouwen gekregen als merk

In de loop van de tijd heeft realme vertrouwen gewonnen als merk met zijn wereldwijde schare fans. Momenteel heeft realme een sterke positie in de wereldwijde smartphone-industrie en uit gegevens blijkt dat hun uitgebreide lancering opmerkelijk effectief is geweest. Hoewel het leuk is om herinneringen op te halen aan de gloriedagen uit het verleden, blijft Realme er nooit te lang bij stilstaan ​​omdat het een toekomstgerichte focus heeft. Volgens Sky Li gaat Realme nu zijn tweede groeifase in als startup, en in deze volgende fase van onze reis zullen we onze focus op gerichte groei op de lange termijn blijven verfijnen. Dit betekent een extra focus op productkwaliteit en marktoriëntatie.” Om deze nieuwe strategie beter te begrijpen, moeten we wat dieper ingaan op de strategische veranderingen die realme in de toekomst zal doorvoeren.

Aan de productkant zal realme de “Simply Better” -strategie hanteren, die een premie op het product zet door de R&D-investeringen jaar-op-jaar met 58% te verhogen om zijn mogelijkheden verder uit te breiden om belangrijke technische innovaties toegankelijker te maken. Met deze strategie legt Realme meer nadruk op zijn telefoonlijn, waarvan bekend is dat ze in het verleden Realme’s voertuig voor technische democratisering zijn geweest en Realme’s vlaggenschipproductlijn vertegenwoordigen. De telefoons uit de Number-serie bevatten hightechfuncties in een visueel aantrekkelijk ontwerp tegen een betaalbare prijs. Naast een grotere focus op het verbeteren van de productkwaliteit, zal realme ook zijn activiteiten stroomlijnen door zijn middelen te combineren in wereldwijde uniforme ontwikkeling om beter te voldoen aan de ‘Simply Better’-strategie. Productverbetering wordt beschouwd als de hoeksteen van de toekomstige groei van realme.

realme “Marktteelt”-strategie

Ook aan de marktzijde zullen er positieve veranderingen plaatsvinden. Nu de kernmarkten zijn gedefinieerd, zal Realme een nieuwe nadruk leggen op stabiliteit boven uitbreiding. Deze nieuwe marktfocus wordt de ‘Market Cultivation’-strategie genoemd, die zich specifiek richt op de twee 10 miljoen verzendmarkten en tegelijkertijd werkt aan het opbouwen van een kern van vijftien 1 miljoen verzendmarkten. Momenteel heeft Realme zeven markten met jaarlijkse verzendingen van meer dan 1 miljoen eenheden en staat in bepaalde markten in de top 5. realme is niet bang om groots te dromen en is ervan overtuigd dat het nog verder naar de top kan klimmen.

De brede marktonzekerheid waarmee de sector momenteel wordt geconfronteerd, verandert niets aan het veld. Het smartphonemerk heeft vertrouwen in zijn plaats in de branche en is van mening dat moeilijke momenten niet eeuwig duren, dus het is belangrijk om door te zetten, zelfs bij stormachtig weer. Tegenwoordig hebben smartphones ons krachtiger gemaakt dan ooit, waarbij AIOT deze mogelijkheden nog verder heeft uitgebreid. De toekomst waar we aan werken is een wereld waarin technologie jongeren over de hele wereld dichter bij elkaar brengt en hen inspireert om geweldige dingen in hun leven te doen. Realme zal blijven om deze droom waar te maken, ongeacht hoeveel jaar het zal duren.

Uitchecken? realme 828 Fan Fest is terug met een knaller voor fans die het echt houden!

Mục lục