Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Redmi AirDots draadloze oordopjes gelanceerd in China voor CNY 99,9

Xiaomi heeft in China een nieuw paar draadloze Bluetooth-oordopjes gelanceerd, genaamd Redmi AirDots. We weten dat de naam bekend klinkt, maar dat komt vooral omdat de Chinese fabrikant een paar maanden geleden de Mi AirDots Youth Edition draadloze Bluetooth-oordopjes in China lanceerde. Xiaomi lanceerde de nieuwe Redmi AirDots naast de Redmi Note 7 Pro en de Redmi 7-smartphones in het land. Het bedrijf heeft ook een nieuw product geïntroduceerd, genaamd Redmi Automatic Top-Loading Washing Machine 1A.

De nieuwe Redmi AirDots zijn echt draadloze hoofdtelefoons met ondersteuning voor Bluetooth 5.0. Deze nieuwe oordopjes zijn voorzien van een Realtek RTL8763BFR-chip waarmee ze verbinding kunnen maken met smartphones wanneer ze uit de case worden gehaald. De Redmi AirDots wegen 4,1 gram en hebben een aanraakgevoelige knop die kan worden gebruikt om het afspelen van muziek te bedienen, evenals stemassistenten zoals Siri en Google Assistant. Deze AirDots hebben een batterij van 40 mAh die volgens Xiaomi een batterijduur van 4 uur biedt na één keer opladen. Het oplaadetui voor de hoofdtelefoon heeft een batterij van 300 mAh die de AirDots kan opladen voor maximaal 12 uur afspeeltijd. Het opladen van de oordopjes duurt ongeveer 1,5 uur, terwijl het hoesje ongeveer 2 uur duurt.

De oordopjes zijn voorzien van dynamische drivers van 7,2 mm en een ingebouwde DSP met “ambient noise reduction”. Deze meten 26,65 x 16,4 x 21,6 mm, terwijl de kast 62 x 40 x 27,2 mm meet en 35,4 g weegt.

Redmi AirDots zijn alleen verkrijgbaar in het zwart en kosten CNY 99,9 (ongeveer Rs. 1.000). Deze zijn erg goedkoop voor de aankoop van een echt draadloze hoofdtelefoon en zullen op 9 april in China in de verkoop gaan. Hoewel Xiaomi dergelijke producten nog niet in India heeft gelanceerd, hopen we dat ze binnenkort in Indiase winkels verkrijgbaar zullen zijn.

Bedenk dat Xiaomi in november vorig jaar de Mi AirDots Youth Edition draadloze oordopjes had gelanceerd en dat ze CNY 199 (ongeveer Rs. 2.100) kostten.

Voor het laatste technische nieuws en recensies volgt u Gadgets 360 op Twitter en Facebook en abonneert u zich op ons YouTube-kanaal.

Aditya Shenoy

Aditya test al meer dan 5 jaar apparaten en begon zijn carrière met het testen van smartphones. Hij begon met het beoordelen van smartwatches toen Android Wear nog bestond, en blijft fitness-wearables beoordelen. Als audiofiel recenseert hij af en toe ook audioproducten. Terwijl het checken van smartphones hem doordeweeks bezig houdt, ontspant hij graag door in het weekend lange ritten te maken. Een echte topper die van techniek houdt en de hele dag over pk’s en GHz kan praten.

Meer Motorola One Vision met Samsung Exynos 9610 SoC naar verluidt gespot Netflix kondigt Bear Grylls interactieve serie You vs. Wild aan met een releasedatum in april Redmi AirDots draadloze oordopjes gelanceerd in China voor CNY 99,92 Eer smartphones