Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Redmi K20 Pro Android 10-gebaseerde MIUI 10-tests starten zodra de instelling begint

Xiaomi lanceerde vorige maand de Redmi K20 Pro-smartphone in India met MIUI 10.3 Global Stable bovenop Android 9.0 (Pie). De smartphone maakte onlangs zijn debuut op de wereldmarkt als Mi 9T Pro. De Chinese variant van de Redmi K20 Pro behoorde tot de toestellen die in aanmerking kwamen voor de Android Q bèta-update.

Het bedrijf heeft een traditie in het betrekken van gebruikers bij MIUI-testen voor hun apparaten. Als u een Redmi K20 Pro-gebruiker bent en op Android 10 gebaseerde MIUI 10 Global Stable als eerste wilt verkennen, is er goed nieuws voor u. Xiaomi is op zoek naar een MIUI Stable ROM-tester voor deze apparaten. Als u geïnteresseerd bent, kunt u zich aanmelden als lid van het bètatestteam.

Hoewel rekrutering openstaat voor alle gebruikers, hebben actieve Mi Community-leden een voordeel ten opzichte van anderen. Dus als u een actief profiel op Mi Community heeft, moet u dit aanvragen. Gebruikers moeten ook een instant messenger Telegram installeren om bugs met andere testers en teams te bespreken. De uiterste inschrijfdatum voor bovengenoemde apparaten is 8 september, 21.00 uur. Gebruikers worden uiterlijk 11 september op de hoogte gebracht van hun selectie. We zullen het MIUI Update Tracker-bericht voor Redmi K20 Pro blijven updaten.

Het bedrijf heeft al aangekondigd dat het de Android Q open bèta-update vanaf het vierde kwartaal van 2019 naar meerdere smartphones in China zal uitrollen.

Auteur: Arpit Porwal

Arpit heeft een wiskundige achtergrond en heeft MIUI- en Xiaomi-producten in de gaten en gebruikt Redmi K20 Pro als zijn dagelijkse driver. Je kunt hem volgen op Twitter en Instagram. Bekijk alle berichten van Arpit Porwal