Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Redmi K20 Pro Android 10 MIUI-update voor testers in India en China

Google heeft Android 10 uitgebracht voor zijn Pixel-telefoons en ook de Essential Phone heeft de update ontvangen. Xiaomi is vorige week begonnen met het werven van op Android 10 gebaseerde MIUI 10-tests in India. Nu is het bedrijf begonnen met het uitrollen van de update naar testers in India en China. Hoewel sommigen zeggen dat het voor alle gebruikers beschikbaar is, heeft Mi Community Manager bevestigd dat het alleen beschikbaar is voor de testers.

Hoewel MIUI 10.3.17 Stable verschijnt, is deze alleen beschikbaar voor een besloten groep testers. Je kunt de telefoon niet zomaar updaten naar Android 10 met behulp van het herstel-ROM terwijl testers de OTA-update van 2,2 GB krijgen. Anderen kunnen echter flashen met behulp van de hier genoemde TWRP-methode, waarvoor een ontgrendelde bootloader vereist is.

Redmi K20 Pro Android 10 MIUI-update voor testers in India en China 2

In China is het bedrijf begonnen met het testen van Android 10 voor Redmi K20, dat zal worden uitgerold naar gesloten gebruikersgroepen. We kunnen dus verwachten dat de tests binnenkort in India zullen beginnen.

Bron 1.2 | Schermafbeeldingen hierboven

Auteur: Srivatsan Sridhar

Srivatsan Sridhar is een liefhebber van mobiele technologie met een passie voor mobiele telefoons en mobiele apps. Hij gebruikt de telefoons die hij controleert als zijn primaire telefoon. Je kunt hem volgen op Twitter en Instagram. Bekijk alle berichten van Srivatsan Sridhar