Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Redmi Note 8 kan zich aansluiten bij de Galaxy Note10

Niet één, maar drie officiële teasers suggereren dit redmi-noot 8 Het duurt tot 7 augustus en heeft een uitstekende fotosectie. Om dit te doen, hebben we u hier eerst verteld over de keuze voor RedMi, het onafhankelijke merk Xiaomi, het gebruik van fotosensoren van 64 MP voor de volgende smartphone. De tweede verwijst daarentegen rechtstreeks naar Note 8, terwijl de derde op de dag van de nieuwe productlanceringsconferentie is.

redmi Opmerking 8: we zijn er

Misschien ja, dit toeval lijkt te veel. Lu Weibing, algemeen directeur van RedMi, bevestigde dit op Weibo Redmi Note 8 bijna klaar en het kan veel eerder aankomen dan verwacht. Ondertussen heeft Xiaomi via het officiële kanaal opnieuw laten weten dat het een plan heeft Productlancering op 7 augustus: Het wordt een smartphone die het begrip van celfotografie radicaal zal veranderen.

Dus? Als we enkele conclusies toevoegen, is het mogelijk dat RedMi Note 8, met een 64 MP-camera, op 7 augustus officieel kan worden gemaakt. Doet deze datum je ergens aan denken? Zelfs als we het je vertellen”Samsung Galaxynoot10“?