Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Redmi Note 8 Pro wordt geleverd met een waterdruppel-notch en er wordt een doos onthuld

Dankzij een promotievideo kunnen we nu bevestigen dat Redmi Note 8 Pro het waterdruppelscherm behoudt, net als zijn voorganger.

De Redmi Note 8 Pro zal heel anders zijn dan Redmi Note 7 Pro in veel opzichten, maar één ding blijft ongewijzigd en dat is het ontwerp van het scherm. Tot op heden heeft geen van de officiële promotiematerialen en informatielekken het volgende telefoonscherm onthuld redmi. Dankzij een promotievideo kunnen we nu bevestigen dat de Redmi Note 8 Pro houdt de waterdruppelzeef vast zoals zijn voorganger. De promovideo is eigenlijk een test die het uithoudingsvermogen van de telefoon laat zien.

In de 39 seconden durende video zien we twee telefoontoestellen waarop een bodybuilder met een zeer zware halter trapt. Dan verschijnen beide telefoons onbeschadigd (de schermen zijn tenminste prima). Hier zien we ze Redmi Note 8 Promet een klein druppeltje water. Aan het einde van de video kregen we ook de bevestiging dat de telefoon verkrijgbaar zal zijn in twee kleuren: groen en wit. en we zien de inkeping van de waterdruppel nog steeds dichterbij.

Redmi General Manager Lu Weibing onthulde ook de doos van de telefoon. De doos heeft een verloopontwerp zoals op Redmi Note 7 Pro, maar er is op dit moment heel weinig paars. De naam van de telefoon wordt ook verticaal geschreven in plaats van horizontaal onderaan. De Redmi Note 8 Pro verschijnt op 29 augustus. Het zal worden uitgerust met SoC HelioG90TVier camera’s aan de achterzijde en een aan de achterzijde gemonteerde vingerafdrukscanner, evenals vloeistofkoeling.

Het kan ook interessant zijn om te weten:

Schriften: 1, 2

Diploma informatica/multimedia. Ik werk al 10 jaar in de logistiek in de auto-industrie. Ik heb een passie voor nieuwe technologieën, ben opgegroeid met computers en alomtegenwoordige technologieën, ben getuige geweest van de ontwikkelingen tot nu toe en blijf evenveel informatie absorberen als een tech-junkie. Verslaafd aan smartphones en natuurlijk aan AndroidGeek.com