Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Regbak maakt het eenvoudig een back-up te maken van het Windows-register en het te herstellen

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Regbak maakt het eenvoudig een back-up te maken van het Windows-register en het te herstellen

Regbak is een gratis back-upsoftwaretool Registratie(Register), waarmee u in slechts enkele seconden een back-up van het Windows-register (Windows-register) kunt maken en herstellen. Een paar dagen geleden blogden we over ERUNTgui. Rug is een andere eenvoudig te gebruiken registerback-upsoftware Windows 10/8/7 .

Gratis registerback-upsoftware

Register, een centrale hiërarchische database die wordt gebruikt in Microsoft (Registratie)Raam(Microsoft Windows), gebruikt om informatie op te slaan die nodig is om een ​​pc in te stellen voor een of meer gebruikers, applicaties en hardwareapparaten.

Het register bevat informatie die Raam (Registratie)constante(Windows) verwijst naar bewerkingen zoals het instellen van profielen voor elke gebruiker, informatie over de applicaties die op uw computer zijn geïnstalleerd en de soorten documenten die de applicatie kan maken, welke hardware op het systeem aanwezig is, welke poorten worden gebruikt. gebruikt enz.

Om het back-upproces te starten, klikt u op de knop Maak een back-up. (Nieuwe back-up) Selecteer vervolgens “Registry Sticks” om een ​​back-up te maken. Standaard zijn de componenten Systeem en Huidige gebruiker geselecteerd. Je kunt het programma ook opdracht geven een back-up te maken van de rest van de kasten door de optie “Andere beschikbare kasten” aan te vinken.

Nadat u de back-upmap en back-upcomponenten hebt geselecteerd, klikt u op Volgende. Hiermee gaat u naar de bevestigingspagina. Klik op “Start” om het back-upproces te starten. Als u op “Bekijk voortgang” klikt, ziet u de voortgang van het back-upproces: welk bestand wordt gekopieerd.

Na het succesvol opslaan van de bestanden Registratie(Registratie) Klik op de knop “Annuleren” om het programma te sluiten. U kunt ook naar de map navigeren waar de back-up is gemaakt door op het opgegeven pad te klikken.

Als u op enig moment de behoefte voelt om back-ups van de registerbestanden te herstellen, kunt u op de knop “ Herstellen”.(Herstellen)

Regback beschikbaar hier(hier hier) .

Ga hierheen als u wilt leren hoe u handmatig een back-up van het Windows-register kunt maken.(Klik hier als u wilt weten hoe u handmatig een back-up van het Windows-register kunt maken.)

Regbak is een gratis softwaretool voor het maken van back-ups van registers waarmee u in slechts enkele seconden een back-up van het Windows-register kunt maken en herstellen. Een paar dagen geleden blogden we over ERUNTgui. Regback is een andere eenvoudig te gebruiken registerback-upsoftware voor Windows 10/8/7.

Gratis registerback-upsoftware

Het register, de centrale hiërarchische database die in Microsoft Windows wordt gebruikt, wordt gebruikt om informatie op te slaan die nodig is om de pc te configureren voor een of meer gebruikers, applicaties en hardwareapparaten.

Het register bevat informatie waarnaar Windows voortdurend verwijst tijdens bewerkingen, zoals: Zoals het instellen van profielen voor elke gebruiker, details over de applicaties die op uw computer zijn geïnstalleerd en de soorten documenten die een applicatie kan maken, welke hardware in het systeem aanwezig is, welke poorten nodig zijn, enz.

Om het back-upproces te starten, selecteert u de nieuwe zekering Knop. Selecteer vervolgens de “Registerhives” waarvan u een back-up wilt maken. Standaard zijn de componenten Systeem en Huidige gebruiker geselecteerd. U kunt het programma ook opdracht geven een back-up te maken van de resterende bijenkorven door de optie “Andere beschikbare bijenkorven” aan te vinken.

Nadat u de locatie van de back-upmap en de kasten waarvan u een back-up wilt maken, hebt geselecteerd, klikt u op Volgende. Hiermee gaat u naar een bevestigingspagina. Klik op “Start” om het back-upproces te starten. Wanneer u op “Bekijk Voortgang” klikt, krijgt u de voortgang van het back-upproces te zien: van welk bestand er een back-up wordt gemaakt.

Nadat u de registerbestanden succesvol hebt opgeslagen, klikt u op de knop “Annuleren” om het programma te sluiten. U kunt ook naar de map gaan waar de back-up is gemaakt door op het weergegeven pad te klikken.

Als u op enig moment de behoefte voelt om de geback-upte registerbestanden te herstellen, kunt u het herstellen Knop.

Regback is beschikbaar hier.