Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Releasedatum Marvel’s Spider-Man 2, lekken en geruchten voor PS5

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Marvel’s Spider-Man 2 releasedatum, lekken en geruchten voor PS5

Marvel’s Spider-Man 2 is de volgende langverwachte game in de ongelooflijk succesvolle serie van Insomniac Game. Op basis van de teasertrailer kunnen we duidelijk zeggen dat het een grote hit gaat worden. Verschillende rapporten en geruchten hebben de verwachte kenmerken van de komende game al onthuld. In dit artikel bespreken we alle lekken en geruchten over de aankomende game. Niet alleen dat, we zullen ook bespreken of Marvel’s Spider-Man 2 beschikbaar zal zijn op PS5 en wanneer deze officieel beschikbaar zal zijn. Laten we erop ingaan.

Releasedatum Marvel’s Spider-Man 2:

The Insomniac Game heeft de releasedatum van Marvel’s Spider-Man 2 voor PS5 nog niet aangekondigd. Het enige dat we tot nu toe weten, is dat het bedrijf de game in 2023 zal uitbrengen. Maar er is geen exacte datum. Er is dus enige tijd verstreken sinds de start.

Het is echter de moeite waard om hier te vermelden dat er vertragingen in het spel kunnen optreden. De reden hiervoor is dat Insomniac Game ook bezig is met Marvel’s Wolverine. Al hoopt het bedrijf de game volgend jaar uit te brengen. Maar er zijn enkele kansen om het in 2024 te krijgen. Zeker is dat één van de games in 2024 uitkomt.

Bevestigde kenmerken:

Het wordt een donkerder vervolg zoals Empire Strikes Back. Tijdens de podcast ‘This Week in Marvel’ onthulde Marvel Creative Vice President Bill Rosemann dat ‘als de eerste Spider-Man-game Star Wars was [A New Hope]Spider-Man 2 is als het ware ons imperium [Strikes Back]. Het wordt een beetje donkerder.”

Bovendien is Venom de bevestigde slechterik van de game. Niet alleen dat, Insomniac Games onthulde dat horrorfilmster Tony Todd Venom zal inspreken. Todd is de perfecte keuze voor Venom en zal zeker zorgen voor een sinistere keelstem die nog meer horror aan het spel zal toevoegen. Het lijkt erop dat Marvel’s Spider-Man 2 een toon met een horrorthema zal aannemen. Als je van horrorspellen houdt, wees dan voorbereid op deze.

Daarnaast zullen Yuri Lowenthal en Nadji Jeter hun rol als respectievelijk Peter en Miles hernemen. Insomniac heeft bevestigd dat Marvel’s Spider-Man 2 naar PS5 komt.

Andere geruchten over functies:

De trailer suggereert dat we zowel als Miles als Peter kunnen spelen. Maar het is niet zeker of we beide personages tegelijkertijd of vaker kunnen spelen. We hopen absoluut dat we allebei als Spider-Men mogen spelen, omdat het Marvel’s Spider-Man 2 veel meer verhaal- en gameplay-opties zou geven.

Tijdens de PlayStation Showcase 2021-teaser is het Spider-duo combo-moves te zien, wat suggereert dat we beide personages mogelijk tegelijkertijd op verschillende punten in de game kunnen spelen. Maar zoals hierboven vermeld, weten we het nog niet zeker.

De andere mogelijke slechterik in het spel zou Kraven the Hunter kunnen zijn. Er gaan geruchten dat er meer angstaanjagende personages zoals de Lizard, Morbius, Morlun en Jackal aan het spel zullen worden toegevoegd. Enkele andere verwachte schurken zijn Green Goblin of Hob Goblin.

Gebaseerd op het einde van Marvel’s Spider-Man DLC, lijkt het erop dat Venom Harry Osborn (de zoon van Norma) zou kunnen zijn in deze serie. Als Harry een vreselijk lot ondergaat – schijnbaar door toedoen van Spider-Man – kan dit ertoe leiden dat Norman Osborn een slechterik wordt.

Komt de game naar PS4?

Zoals gezegd komt Marvel’s Spider-Man 2 volgend jaar uit. De game zal ook beschikbaar zijn voor PS5. Zal het beschikbaar zijn voor PS4 of niet? Het antwoord op deze vraag is waarschijnlijk “nee”.

De vorige Marvel’s Spider-Man: Miles Morales was een cross-gen game die gelijktijdig op PS4 en PS5 werd uitgebracht. Nu heeft Insomniac echter gezegd dat Marvel’s Spider-Man 2 “exclusief” voor PlayStation 5 zal verschijnen. Daarom krijgen we de game mogelijk niet op PS4. Hoe dan ook, er is nog tijd tot de release, we hebben genoeg tijd om onze systemen te upgraden naar PS5.

Er is zeer weinig informatie over de gameplay. Hoe de personages eruit zullen zien en wat de plot zal zijn, kunnen we op dit moment nog niet zeggen. Op basis van de beschikbare informatie kunnen we zeggen dat het een zeer vermakelijk horrorspel gaat worden.

Vertel ons in het commentaargedeelte wat je van dit spel vindt en welke functies je graag in dit spel zou willen zien.

Aanbevolen: De multiplayer-gameplay van Modern Warfare 2 is zojuist uitgebracht