Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Remasters van The Lion King en Aladdin HD verschijnen in oktober van dit jaar

Disney aangekondigd op GameStop, waarmee het HD-remasters zal lanceren van twee 16-bit klassiekers: De Leeuwenkoning en Aladdin. Deze twee remasters verschijnen samen in oktober 2019.

Beide geremasterde games zijn zowel in de originele resolutie als in 1080p te spelen en bevatten de originele soundtracks. Daarnaast zullen ze nieuwe krachtbronnen brengen. Remasters kunnen bijvoorbeeld snel vooruit en terugspoelen. Hierdoor kunnen spelers elk deel van de spellen overslaan. Ze hebben ook een functie om te zien hoe een niveau kan worden overwonnen.

Disney heeft nog niet aangekondigd of er grote visuele verbeteringen zullen zijn. We weten ook niet of deze remasters zowel de SNES- als de Sega Genesis-versie zullen bevatten. Sommigen denken dat ze in de collectie zullen zitten, maar er is nog geen officieel antwoord.

Volgens rapporten zal deze collectie vanaf morgen beschikbaar zijn voor pre-order op GameStop. Daarom zal er vanaf morgen meer informatie over het HD Remasters Pack beschikbaar zijn.

Wat vind jij van deze geremasterde Disney-games?

Bron: DSOGaming