Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Revolt-motorfietsen RV300 en RV400 gelanceerd in India voor Rs. 2.999: prijzen, kenmerken

Revolt-motorfietsen RV300 en RV400 gelanceerd in India voor Rs. 2.999: prijzen, kenmerken

Indiase opstand hield op 28 augustus een evenement in Delhi om zijn intrede in India te demonstreren met twee nieuwe motorfietsen, namelijk de R300 en de R400, waarvan de eerste de basisvariant is en de tweede de hoogste variant. Het bedrijf noemt het een onbeperkte motorfiets vanwege de meegeleverde batterij. Het is ook India’s eerste onbeperkte motorfiets. Prijzen zijn een beetje ongebruikelijk als je een fiets boekt voor op reis. De rel RV400 begint om INR 3,499 per maand met baanbrekend design, technologie en rijdynamiek om nieuwe normen in de branche te zetten. De RV400 zal verkrijgbaar zijn op vier Revolt-hubs in New Delhi en vervolgens in Pune. Het bedrijf kondigde ook een basisvariant met de naam aan RV300die is ingesteld op INR 2.999 per maand.

De twee motorfietsen van Revolt brengen iets nieuws en spannends op tafel. De RV400 biedt een reeks introductievoordelen, zoals onbeperkte batterijgarantie (8 jaar / 1,5 l km), gratis onderhoudsvoordelen (3 jaar, 30.000 km), productgarantie (5 jaar, 75.000 km) en verzekering (1 jaar bedrijfsgarantie). . eigendom, 5 jaar derde partij). De huur- en leaseovereenkomst biedt klanten vanaf de eerste dag volledige eigendom en vereist een vast bedrag in plaats van een aanbetaling.

Bij de lancering sprak Rahul Sharma, oprichter van Revolt Intellicorp Pvt. Ltd., zei: “EV’s gaan niet alleen over een verandering in voertuigen, maar ook over een verandering in de mentaliteit van de consument. Onze belofte om de mobiliteitsmarkt te ontwrichten in de ware zin van het woord product en prijs is er. De RV400 en RV300 weerspiegelen onze passie en toewijding om duurzame en betaalbare mobiliteit te bieden aan elk Indiaas huishouden en elke bevolking Mijn plan van opstand is een bewijs van deze belofte om elektrische voertuigen toegankelijk te maken voor de massa. We beginnen met Delhi en Pune; en zal uiteindelijk naar de rest van het land verschuiven, omdat we geloven dat ons product de referenties heeft om de manier waarop er naar tweewielers wordt gekeken te veranderen. “

De RV400 wordt aangedreven door een lithium-ionbatterij van 3,24 kWh met een vermogen van 72 V en een maximaal bereik van 150 km op één lading met een topsnelheid van 85 km/u. Hij wordt geleverd met een CBS-remsysteem (schijf vooraan – 240 mm / schijf achteraan – 240 mm) en een verstelbare monoschokdemper. De Revolt RV400 heeft een bodemvrijheid van 215 mm en laadt volledig op (0-100%) in 4,5 uur. Als onderdeel van het accessoirepakket biedt Revolt, in samenwerking met Google, een connected helm aan waarmee je de fiets kunt starten met een spraakcommando – ‘Revolt Start’. Naar mijn mening is dit nuttig voor veel mensen tijdens hun dagelijkse woon-werkverkeer. De RV400 wordt volgende maand gelanceerd in Pune, gevolgd door Bangalore, Hyderabad, Nagpur, Ahmedabad en Chennai in de komende vier maanden.