Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Roblox krijgt nu een grote visuele revisie

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Roblox krijgt nu een grote visuele revisie

Roblox, een sociaal netwerk van virtuele zakwerelden met een dagelijkse gebruikersbasis die ongeveer zo groot is als Spanje, wordt veel gebruikt onder jongeren onder de 13 jaar en is vooral verwarrend voor volwassenen, die niet voorbij de eenvoudige spelletjes en blokkerige instellingen kunnen komen.

Deze blokken zijn gemaakt van wat Roblox ‘materialen’ noemt, zoals hout voor bomen, beton voor wegen en stenen voor gebouwen. Een online platform brengt nu een update uit om deze materialen er realistischer uit te laten zien en zich realistischer te gedragen, waardoor zand meer op zand gaat lijken en je de banden van een vrachtwagen erin kunt rammen. De veranderingen maken deel uit van het streven van Roblox om de visuele betrouwbaarheid over de hele linie te verbeteren, en zijn nu beschikbaar voor alle ontwikkelaars

Vóór Roblox

Naar Roblox

Het online gamingplatform probeert volwassen te worden met een generatie die is opgegroeid in veelhoekige winkelcentra en misdaadscenario’s. Daartoe heeft Roblox verbeterde verlichting, ruimtelijke voicechat en realistischere avatars geïntroduceerd, en het bedrijf is nu bezig met het herzien van fundamentele componenten van de visuele toolset die ontwikkelaars gebruiken om de games en sociale ruimtes te creëren waar het bekend om staat.

Volgens Roblox-productdirecteur Josh Anon, die over de upgrade sprak, is het gamingplatform bedoeld om meer het gevoel te hebben dat je de echte wereld verkent, zelfs tot aan de soorten trapsgewijze reeksen die je krijgt wanneer verschillende delen van die omgeving met elkaar interacteren.