Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Roborock lanceert met de S5 Max een nieuwe en verbeterde robotstofzuiger

Roborock heeft een nieuwe en verbeterde versie van zijn hoogwaardige robotstofzuiger onthuld, die volgens het bedrijf de dweilfunctionaliteit heeft verbeterd en een naadloze, geautomatiseerde dweil- en stofzuigervaring biedt.

De nieuwe Roborock S5 Max bouwt voort op de toch al uitstekende Roborock S5 en beschikt over een elektrische watertank, die verbeterde aanpassingsmogelijkheden voor de waterstroom biedt en een grotere tank. Dit betekent dat de S5 Max meer vloeroppervlak aankan en tot 2000 vierkante meter kan dweilen.

  • Beste robotstofzuigers 2019: Waarom jezelf schoonmaken?

De Roborock S5 Max maakt ook gebruik van de intelligentie van het Roborock-assortiment en gebruikt deze om ervoor te zorgen dat u thuis een naadloze ervaring heeft. Het is tenslotte heel goed om een ​​robot te hebben die kan dweilen, maar dat is niet goed als je thuiskomt en je tapijten doorweekt aantreffen. Met deze nieuwe en verbeterde bot kun je virtuele niet-mopzones gebruiken om te voorkomen dat hij kamers binnengaat waar hij niet mag komen.

Het bedrijf zegt dat je zowel de waterstroom als de zuigkracht van kamer tot kamer kunt aanpassen. Dit betekent dat drukbezochte delen van uw huis baat kunnen hebben bij een agressieve schoonmaakbeurt, terwijl andere delen gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt.

Zoals je uit de naam kunt afleiden, zal de S5 Max ook op andere gebieden prominent aanwezig zijn. Hij is krachtig en kan tijdens zijn reizen blijkbaar veel vuil, stof en puin opzuigen, inclusief zware voorwerpen zoals AA-batterijen die je misschien overal in huis hebt laten liggen.

Voeg aan deze opstelling alle gebruikelijke dingen toe waar we van houden, waaronder spraakbesturing van Amazon Alexa of Google Home, slimme kaarten, automatisch docken en opladen, en meer – je hebt echt een geweldige kleine schoonmaakbot om aan je huis toe te voegen.

We zullen natuurlijk moeten wachten om te zien hoe het in de echte wereld werkt, maar we zullen niet lang hoeven wachten, want de S5 Max wordt later dit jaar gelanceerd voor $ 599.