Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Rockstar gebruikt waanzinnige fotorealistische graphics voor GTA VI – Leaks

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Rockstar gebruikt krankzinnige fotorealistische graphics voor GTA VI – Leaks

Een bekende Grand Theft Auto-leaker beweert dat Rockstar Games fotorealistische graphics zal gebruiken in de langverwachte GTA 6. Fotorealisme is een kunststijl die grafische media omvat waarin de graficus een foto onderzoekt en deze vervolgens zo realistisch mogelijk probeert te reproduceren in een ander medium.

Sinds Rockstar Games aankondigde dat GTA 6 in ontwikkeling was, hebben Grand Theft Auto-fans reikhalzend uitgekeken naar informatie over het langverwachte vervolg. Talloze lekken en rapporten hebben feiten over het hoofdpersonage en de setting onthuld, ondanks de schaarste aan officiële informatie over het spel. Nu heeft een nieuw lek onthuld hoe de game eruit zal zien.

Op de GTA-forums legde prominente insider “Tez2” uit dat Rockstar Games ongelooflijk ambitieuze plannen heeft voor de visuele presentatie van Grand Theft Auto 6, omdat deze “behoorlijk fotorealistisch” zal zijn.

Hoe zou fotorealisme worden bereikt?

Fotorealisme zou kunnen worden bereikt door verbeterde ray tracing, zeer realistische texturen en meer uitgesproken schaduwen, naast andere inventieve aanpassingen. Dit zou moeten gebeuren zonder de prestaties van het spel negatief te beïnvloeden.

TeaserPlay toont fotorealistische GTA VI-graphics in een conceptvideo:

TeaserPlay, een grafisch ontwerpbureau, heeft onlangs een YouTube-video geüpload waarin ze hun idee voor GTA 6 laten zien in lijn met de nieuwe Unreal Engine 5. De game bevat verbluffende graphics en een realistische interpretatie van het Grand Theft Auto-universum. Licht- en schaduweffecten lijken van de hoogste kwaliteit. De drie minuten durende trailer toont de volgende generatie games in detail. Sommige scènes zijn zo levensecht dat het lijkt alsof ze uit Hollywood-films zijn gehaald. De esthetiek van de trailer is verbluffend omdat het slechts een idee is en geen echt product. Het uiterlijk is fotorealistisch. De engine is sterk afhankelijk van ray tracing, vooral voor lichtbalans en schaduwdetails.

Deze beweringen zijn echter allemaal gebaseerd op lekken en geruchten. We zullen moeten wachten op een officiële trailer van Rockstar om te bevestigen of fotorealisme zal worden gebruikt in GTA 6.

Uitchecken? GTA VI-lekken, releasedatum, plot, personages, kaarten en meer

Mục lục