Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Rosana Bogado, auto’s die de catwalk van haar leven vergezelden

Door Sonia Benitez comercial@elterritorio.com.ar

Net zoals het wisselen van auto een beetje melancholisch wordt omdat een verhaalpartner achterblijft, is het bekend dat wat gaat komen iets veel beters is en duizenden bevredigingen zal brengen. Hetzelfde overkwam Rosana Bogado, die twaalf jaar geleden besloot de deuren van haar modelschool te sluiten om een ​​nieuw podium te openen. Ik wist dat ik de optochten, de lichten, de meisjes en jongens, de muziek en de evenementen zou missen, maar ook dat ik thuis een gezin op hen zou wachten.

Moederliefde kon meer dan wat dan ook doen, omdat ze ervoor koos haar drie kinderen boven elke baan of situatie te stellen.

Hij lacht en zegt dat prettige momenten het allerbelangrijkste zijn en dat je daarom in de auto kunt eten, drinken en omkleden. “Het lijkt mij dat het voertuig bedoeld is om plezier te hebben, en als ik met degenen ben die ik wil, maakt het niet uit of het vies wordt of niet, dan is het schoongemaakt en klaar”, zegt het voormalige model, het huidige heeft een Peugeot 308.

“Voor mij is reizen fundamenteel en ook wat je in de auto beleeft: muziek, gesprekken… het is een moment van ontmoeting. Ik rijd sinds 2013 in deze auto, mijn man en kinderen hebben hem op een verjaardag aan mij gegeven en de vorige die ik had, vervangen. “

Rosana’s gebruik van voertuigen is echter geërfd. Sinds haar kindertijd zag ze hoe haar familie prioriteit gaf aan hun banden en de auto slechts een hulpmiddel was om de emotionele relatie steeds meer te versterken. In die zin werden de voertuigen die door zijn jeugd reden gekenmerkt door verhalen variërend van studenten tot vakantiereizen.

“We zijn allemaal geboren in Chaco in Resistencia. Ik was 4 jaar oud toen we hier kwamen, in een zilveren Citroën CV, denk ik, van mijn vader en moeder. Wij zijn drie broers en zijn met ons vijven hier komen wonen. We hebben de basisschool gedaan op de Felix de Azara School en daarna op de Martin de Moussy School. In al die jaren dat het gezin een auto had, kocht papa een busje en ik herinner me dat hij alle rugbyjongens coachte, dus het was een komen en gaan met de hele groep. Hij vergezelde mij ook met de Estudiantina, die ook met de meisjes van hier naar daar gingen en kwamen. Als ik het me goed herinner, was deze truck een Dodge. zei Bogado.

Hoewel hij tijdens zijn lesfase bekend stond als Roxana, wordt zijn naam feitelijk gespeld met een S en gebruikte hij momenteel de juiste letter in zijn dagelijkse handtekeningen.

De eerste die arriveert

Toen Rosana voor het eerst een eigen auto had, gebruikte ze die ook voor de baan die haar vroeger zoveel voldoening had gegeven. Toen hij begin jaren negentig zijn eigen modellenbureau Elegance oprichtte, was hij nog maar 21 jaar oud. In die tijd moest zijn broer veranderen omdat hij iemand nodig had om hem te helpen met zijn werk en hem de zijne aanbood, Rosana. Hij kocht het en kon op deze manier de inspanning van de reizen die hij moest maken elke keer dat hij een afspraak had tot een minimum beperken. evenement buiten Posadas.

“De eerste auto die ik kocht was een witte Renault 12, ik had al een modelschool, een gebruikte auto. Mijn eerste nulkilometer, die na Renault 12 kwam, was een Daewoo Damas Deluxe, wat mij veel heeft geholpen voor het bureau, want als er evenementen waren, verhuisde ik ermee. Ik gebruikte hem vaak als we met kleine groepen moesten reizen, omdat ik me herinner dat het een kleine stationwagon was, ik had ongeveer zes zitplaatsen, dus ik huurde hem voor lange reizen en andere transportactiviteiten. Later, toen ik trouwde, had deze stationwagon en de Fiat Spazio die mijn man had gekocht een gezinsauto. Toen het gezin groeide, verkochten we het en kochten we een Tempra, die we van mijn oudere broer kochten. Hierna kwam Tempra onze eerste nul-familiekilometer en dat was een Mégane. “

Het nut van Rosana’s auto’s in haar dagelijkse werk was erg belangrijk. Van zondag tot zondag zorgde hij voor het bureau en de evenementen die zij organiseerden waren perfect. Elegantieparades werden gekenmerkt door shows waarin overal kunst aanwezig was. Uitstekende dansers, muzikanten, beeldende kunstenaars, acteurs en anderen begeleidden altijd de verschillende thema’s die het bureau voor hun productie had gekozen. Kunstenaars als Julio Bueno en Bernardo Neumann zeiden aanwezig te zijn bij de thematische shows van Elegance.

“Ik herinner me de beslissing om het bureau te sluiten. Ik heb met mijn man gepraat, we hebben veel gepraat, het was een heel moeilijke beslissing voor mij omdat ze jarenlang echt een bureau waren en ik hield van wat ik deed, maar ik wilde aanwezig zijn bij de opvoeding van mijn kinderen. Toen ik bij het uitzendbureau werkte, waren ze altijd bij me, ze kwamen altijd naar school en mijn moeder hielp me ook. Ik herinner me dat ik met alle meisjes van het bureau sprak, het was een heel aardige groep mensen, we brachten hele leuke momenten door, we deden zoveel dingen…’.

“Van daaruit begon ik aan een nieuwe fase van mijn leven waarin ik een halve dag werk en ‘s middags altijd aanwezig ben als de jongens van school komen, nu is er maar één op school omdat de anderen geweldig zijn. Ik wilde niets missen, geen toilet, geen spel, niets, ik wilde zijn voor wat ze nodig hebben en ik heb die beslissing kunnen nemen omdat er momenten zijn waarop het leven je dat niet toestaat. Nu werk ik in de vastgoedsector, wat ook een andere fase in mijn leven is, sinds ik opgroeide ben ik gaan studeren waar ik mee bezig was. Twee jaar geleden kreeg ik als makelaar en openbare voorzitter ook mijn zoon, dus we zijn met zijn drieën in dit vakgebied”, zei hij.

Moedermodel

Het voormalige zendingsmodel begon al heel jong te werken. Nadat hij de middelbare school had afgerond, begon hij toerisme te studeren, maar werkte hij ook aan een studie rechten. Ook het bureau Dotto Models was in zicht en eiste vele uitstapjes naar de stad Buenos Aires.

Al op dat moment en op slechts 19-jarige leeftijd moest hij een beslissing nemen: zijn carrière als model voortzetten en in Buenos Aires gaan wonen of met zijn dierbaren terugkeren naar missies om deel te nemen aan niet zo publieke activiteiten.

“Ik vond het niet leuk om daar te wonen. Toen ik wegging, leerde ik alles wat er op de school van Raquel Satragno werd onderwezen en onderwezen. Ondertussen volgde ik lessen over sociaal gedrag, make-up, catwalk en houding. Ik heb veel gewerkt en dat leverde mij inkomen op, maar ik kon het niet verdragen om lang in Buenos Aires te blijven, ik hou van Misiones. Wat we hier hebben is het mooie van op zondag samen zijn met je gezin, met wie je elkaar kunt zien, praten, je kinderen kunt vergezellen, korte afstanden kunt afleggen en gemakkelijk contact kunt maken met de mensen van wie je houdt.

Het leven is rustiger en dat is voor mij fundamenteel, zolang ik een kind was wist ik dat ik dat leuk vond. Ik vond het lesgeven ook leuk en in die tijd keerde ik terug naar Misiones met de wens om de school te openen, ‘zei Bogado, die met bewonderenswaardige vastberadenheid de teugels van zijn leven overnam en besloot te doen wat hij dacht dat goed was.

Rosana vertelt zonder problemen haar leeftijd. Als je ernaar kijkt, kun je concluderen dat je de spiegel een paar minuten de tijd geeft om er altijd goed uit te zien. De jarenlange studie bij het modellenbureau had blijvende resultaten, aangezien de goede houding, de delicatesse van de gekozen accessoires en de glimlach en vriendelijkheid in de behandeling van de ander nog steeds zichtbaar zijn.

De beslissingen waren moeilijk, maar de gaven waren tweeledig: onuitwisbare kennis en ervaringen en een gezin om in missionaire rust de belangrijkste minuten van het leven te delen.