Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Rush Wars is het nieuwe Supercell-spel dat je niet mag missen

Rush Wars is de nieuwe Supercell-game die je niet mag missen

Als er één ontwikkelaar is die indruk op ons heeft gemaakt met zijn solide staat van dienst op de markt voor mobiele games, dan is het Supercell. Het bedrijf was in het verleden al succesvol met Clash of Clans, Clash Royale en Brawl Stars. Deze reeks prestaties zorgt ervoor dat we wachten om meer te horen wanneer een nieuwe game wordt aangekondigd.

Vandaag is een van die dagen waarop Supercell zijn nieuwe game Rush Wars heeft aangekondigd, een titel waarvan de bèta vandaag begint en die in sommige landen beschikbaar is. Waar gaat dit spel over? Wordt dit de volgende Supercell-hit?

Rush Wars is de nieuwe Supercell-game die je niet mag missen

Een probleem bij Android-games is meestal het gebrek aan originaliteit. Als Supercell erin is geslaagd om te schitteren in mobiele games, is dat te danken aan een mix van spelstijlen die ons bekend zijn, maar met elementen die ze uniek maken en ervoor zorgen dat je steeds meer wilt spelen. Games als Clash of Clans, Clash Royale en Brawl Stars maken van elke nieuwe release een evenement dat de moeite waard is om te bekijken.

Rush Wars is de nieuwe game van het bedrijf en het ontwerp trekt vanaf het begin de aandacht. Het is een spel waarin we ons eigen leger moeten bewapenen en vijandelijke bases moeten aanvallen. Aan het begin van een level hebben we een gebied waar we onze troepen kunnen inzetten, die oprukken naar de overwinning of vallen in de strijd.

De niveaus die we aanvallen zijn bases die door andere spelers zijn gemaakt. Daarom maakt het ontwerpen van een perfect fort ook deel uit van de spelervaring, aangezien het door andere spelers zal worden aangevallen.

Rush Wars is de nieuwe Supercell-game die je niet mag missen 2

Zoals gebruikelijk in Supercell-spellen heeft elke eenheid zijn eigen charisma en vaardigheden, dus het is de moeite waard om te weten welke eenheden jouw favorieten zijn.

Rush Warsh is nu beschikbaar in bèta en is volledig gratis op Google Play. Het spel Het werd uitgebracht in Canada, Nieuw-Zeeland en Australiëen hoewel het al op Google Play staat, kunnen we het in ons land niet doen.

In Xatakandroid hebben ze een tutorial gemaakt om je te leren hoe je de game kunt downloaden van Google Play met VPN en hoewel het in theorie een methode is die zou moeten werken, werkte het voor ons niet. Wanneer de game echter beschikbaar is in APK-formaat, zullen we het artikel bijwerken.