Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung bereidt een tweede opvouwbare mobiele telefoon voor

Samsung Galaxy Fold wekte veel verwachtingen, maar alles was halverwege toen het merk de lancering moest uitstellen vanwege ontwerpproblemen. En dit is de maand die op sommige markten is gekozen voor de officiële lancering.

En blijkbaar werkt het team van Samsung al aan een tweede opvouwbare telefoon, zoals vermeld in Bloomberg. In tegenstelling tot de andere schermvoorstellen van Samsung is dit niet alleen een concept.

Zoals beschreven door het medium zou deze map van hoge kwaliteit zijn en een ontwerp hebben waardoor hij in een vierkant kan worden opgevouwen (alsof het een portemonnee is), waardoor de stijl van de klassieke mappen wordt nagebootst. Hoewel het alle technologie van Samsung zal ondersteunen, zou dat niet het belangrijkste kenmerk zijn.

Het idee is om een ​​mobiele telefoon te ontwerpen die gebruikers zal boeien die meer geïnteresseerd zijn in esthetiek en trends. Dat wil zeggen, een meer glamoureuze stijl die de vintage stijl van apparaten uit een andere tijd combineert met de technologie van nu en een ontwerp dat niet onopgemerkt blijft.

Daarom werken ze volgens de lekken samen met een erkende Amerikaanse ontwerper. Andere genoemde details over dit mysterieuze toestel zijn onder meer een 6,7-inch scherm, een selfie aan de binnenkant van het scherm en een dubbele camera aan de achterkant.

Als deze geruchten zouden uitkomen, zou dit opvouwbare toestel in 2020 op de markt zijn en veel goedkoper zijn dan de Galaxy Fold.

Afbeelding tegoed (Samsung Galaxy Fold): Samsung

Samsung bereidt een tweede opvouwbare telefoon 2 voorSamsung bereidt een tweede opvouwbare telefoon 3 voor