Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung Galaxy A90 5G brengt 5G tegen een betaalbare prijs

Vanaf de Samsung Galaxy A90 5G brengt 5G tegen een betaalbare prijs 2

Samsung lanceert vandaag een nieuw Galaxy-toestel. De nieuwe Galaxy A90 5G van het bedrijf is het nieuwste apparaat in de Galaxy A-serie van het bedrijf en het is de goedkoopste 5G-ready telefoon van het bedrijf.

De nieuwste 5G-apparaten van Samsung, zoals de Galaxy S10 5G en Note 10+ 5G, zijn niet goedkoop, en dat geldt ook voor de andere 5G-compatibele apparaten op de markt. De Galaxy A90 5G daarentegen is een veel goedkoper toestel dat 5G biedt tegen een lagere prijs zonder al het andere in gevaar te brengen.

Het apparaat is voorzien van een 6,7-inch Super AMOLED Full HD+ scherm met een Infinity-U-ontwerp. Het bevat ook een ingebouwde vingerafdrukscanner. Het apparaat zelf wordt aangedreven door een Snapdragon 855-processor, tot 8 GB RAM en 128 GB interne opslag. Aan de achterkant bevinden zich drie camera’s (een 48 megapixel hoofdsensor, een 8 megapixel ultrasoonsensor en een 5 megapixel dieptesensor) en een 32 megapixel selfiecamera aan de voorkant. Het apparaat wordt aangedreven door een batterij van 4.500 mAh die snelladen van 25 W ondersteunt.

Dus ja, dit is eigenlijk een high-end telefoon. Vooral als je bedenkt dat het ook Samsung DeX ondersteunt en zelfs de Microsoft Your Phone-app integreert als onderdeel van de samenwerking van Microsoft met Samsung.

Van Samsung Galaxy De A90 5G zal morgen in Zuid-Korea in de verkoop gaan, al maakt Samsung de officiële prijs niet bekend. Er wordt echter verwacht dat het ongeveer 900.000 Koreaanse won ($741) gaat kosten. Samsung is van plan het apparaat in de toekomst naar meer markten uit te breiden.

Getagd Galaxy A90, Galaxy A90 5G, Samsung Galaxy A90