Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung Galaxy A91 wordt geleverd met “opladen” op 45W

Samsung is momenteel de Galaxy A aan het vernieuwen wanneer er verschillende “s”-modellen worden geïntroduceerd. De volgende generatie smartphones Galaxy, gepland voor 2020, is al in voorbereiding.

Volgens de fabrikant zelf zal de Samsung Galaxy The A91 worden geleverd met ondersteuning voor snel opladen van 45W, waardoor hij naast de topmodellen van vandaag kan worden gebruikt.

Wat weten we over de Samsung Galaxy A91

Hoewel we nog lang niet klaar zijn met de officiële presentatie, zijn er al enkele details over de volgende “high-end” van de familie bekend. Melkweg A

Eerder deze maand leerden we dat deze smartphone ongelooflijke fotografiemogelijkheden biedt met de nieuwe 108 MP-sensor en drie andere sensoren. De quad-camera beschikt verder over een 16 MP (ultrawide), 12 MP (5x telefoto) sensor en een 3D ToF-sensor.

Dit keer onthulde de website van Samsung Hongarije informatie over de oplaadmogelijkheden, waardoor er weinig ruimte was voor mogelijke fouten.

Daarnaast bevestigde de site ook het bestaan ​​van de Galaxy A90 5G, die de afgelopen weken in verschillende geruchten verscheen. Dit model wordt echter geleverd met de meest traditionele snellaadmodus van 25 W. De presentatie wordt binnenkort verwacht en zou het meest betaalbare aanbod van het merk moeten blijken te zijn met ondersteuning voor 5G-netwerken.

Toch zou je verwachten dat hij aanzienlijk duurder zal zijn dan zijn 4G-variant.

De redacteuren van 4gnews bevelen het volgende aan: