Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung Galaxy Fold De pre-registratiepagina staat nu online

De lancering van de Samsung Galaxy Fold zou nog een paar maanden duren, maar sinds Samsung besloot terug te gaan naar de tekentafel om het ontwerp te heroverwegen en ook bepaalde problemen met de bouwkwaliteit op te lossen, heeft de telefoon vertraging opgelopen. Samsung heeft inmiddels bevestigd dat het toestel in september uitkomt, maar er zijn nog geen data vastgelegd.

Het goede nieuws is dat het erop lijkt dat we dichtbij komen, aangezien het lijkt op de pre-registratiepagina voor de Galaxy Fold is live gegaan in China. Dit betekent dat gebruikers die geïnteresseerd zijn in de handset hun interesse kunnen registreren en op de hoogte kunnen worden gesteld van de beschikbaarheid ervan. Opmerking Het gaat meer om het tonen van interesse dat de telefoon niet vooraf hoeft te worden besteld.

De site moet nog worden gelanceerd in Noord-Amerika. Als het echter in China wordt uitgebracht, vermoeden we dat het ooit zijn weg naar de Verenigde Staten zal vinden.

De Galaxy Fold wordt de eerste opvouwbare telefoon van een mainstream consumentenmerk. Voor het geval je het nog niet wist: een bedrijf genaamd Flexpai was de eerste die een telefoon uitbracht met een opvouwbaar display. Het heeft niet echt aan populariteit gewonnen sinds de lancering, maar de Galaxy Fold zal het beter doen.

Er wordt ook verwacht dat Huawei een eigen opvouwbare telefoon zal lanceren, hoewel deze op basis van de berichten die we tot nu toe hebben gehoord waarschijnlijk pas in november op de markt zal komen.

Bron: SamMobiel