Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung Galaxy Fold It is klaar en komt volgende week aan

Een van de meest opwindende telefoons van het jaar is de Galaxy Fold. Deze terminal, die moeite heeft gehad om de markt te bereiken, lijkt eindelijk klaar om het grote publiek te bereiken. Het apparaat lijkt volgende week op 6 september aan te komen.

Hij Galaxy Fold Hij zou zijn problemen hebben opgelost en volgende week arriveren

Opvouwbare mobiele telefoons maken al jaren deel uit van de toekomst van smartphones, maar sinds eind vorig jaar zijn ze onderdeel van het heden. Samsung was een van de bedrijven die als een van de eersten een terminal met deze kenmerkende Galaxy Fold wilde lanceren, een toestel dat indruk op ons maakte toen we het konden uitproberen.

Dit toestel zou eind april op de markt komen, maar een reeks defecten in de analyse-units dwongen Samsung de lancering uit te stellen. Als een product als dit de toekomst van smartphones wil leiden, kan het bedrijf het zich niet veroorloven een product uit te brengen dat niet uitmuntend is.

Volgens de Koreaanse media is Samsung van plan om de Galaxy Fold precies binnen een week op 6 september te lanceren. Het idee van de Zuid-Koreaanse fabrikant zou zijn om de terminal opnieuw in te dienen op de IFA in Berlijn. om het op dezelfde dag in Zuid-Korea te koop aan te bieden. Deze terminal zal naar verwachting eind september ook in de Verenigde Staten en China arriveren, zonder verdere informatie over de wereldwijde beschikbaarheid.

Aanvankelijk zou Samsung een zeer beperkte oplage van apparaten hebben voorbereid om in eerste instantie te worden verkocht tussen 20.000 en 30.000 eenheden. De redenen voor deze beperkte serie zijn om het gedrag van de eerste apparaten te kunnen volgen.

Samsung heeft een aantal verbeteringen en aanpassingen doorgevoerdhoe de beschermfolie is verwerkt zodat deze niet door de gebruiker kan worden verwijderd. De prijs lijkt intact te blijven.