Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung Galaxy S23 – Releasedatum, geruchten, specificaties & Prijs

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Samsung Galaxy S23 Releasedatum, Geruchten, Specificaties & Prijs

Samsung is een van de grootste smartphonefabrikanten ter wereld. Het bedrijf introduceert voortdurend nieuwe smartphones met een overvloed aan functies om zijn rivalen zware concurrentie te bieden. Een van de grootste redenen voor zijn enorme succes is de populariteit van hem Galaxy S-serie. Samsung sluit nu het begin af van zijn aankomende, langverwachte serie, Galaxy S23-serie. De gloednieuwe serie van het bedrijf omvat de S23, S23+ en S23 Ultra. We zijn ervan overtuigd dat Samsung het zal lukken met zijn nieuwe vlaggenschiptelefoons. Vandaag zal ik in dit artikel de details over de Samsung Melkwegstelsel S23. Laten we beginnen.

Geschatte lanceringsdatum en prijs van de Galaxy S23 wereldwijd

De Galaxy S23 wordt naar verwachting op 24 februari 2023 gelanceerd. Als we naar de eerdere lanceringen van Samsung kijken, dan is het vrij duidelijk dat Samsung deze meestal lanceert Galaxy S-telefoons vlak voor het Mobile World Congress, dat elk jaar eind februari begint. In 2023 staat de MWC-beurs gepland van maandag 27 februari 2023 tot en met donderdag 2 maart 2023, dus de Galaxy S23 zal naar verwachting vóór die tijd, op 24 februari 2023, gelanceerd worden. Het sterrenstelsel S23 prijs wordt verwacht $ 799. Het lijkt duidelijk dat het nieuwe quad-curve ontwerp en een 200 megapixel camerasensor een hogere S23-prijs zullen rechtvaardigen.

Geschatte lanceringsdatum en prijs van Galaxy S23 in Pakistan

De aankomende telefoon zal naar verwachting in de tweede helft van 2023 naar Pakistan komen. Er is echter nog geen informatie over de exacte startdata. De Galaxy S23 Prijs in Pakistan zal naar verwachting ongeveer Rs 180.169 bedragen. De aankomende S23-telefoons zullen naar verwachting iets duurder zijn dan de eerder gelanceerde telefoons vanwege een aantal geavanceerde functies.

Ontwerp- en bouwkwaliteit

Er zijn veel lekken geweest met betrekking tot het ontwerp van het aankomende toestel. Er wordt gezegd dat de Galaxy S23 is uitgerust met een quad-curved display. We hebben al telefoons zoals de Honor Magic met zijn drievoudig gebogen scherm of de quad-curved Xiaomi-concept-smartphone, dus voor technologiegigant Samsung is het geen probleem. Hopelijk slaagt het bedrijf erin een telefoonpaneel te maken dat naar alle kanten kantelt. Het quad-curved ‘waterval’-display zal een verbeterde esthetiek opleveren die verwijst naar een radicale herziening van de Galaxy S23. De komende S23-serie, of in ieder geval het Ultra-lid, zal worden geleverd met een selfiecamera onder het display en een echt all-screen ontwerp. Aan de andere kant is het ook mogelijk dat Samsung alleen high-end features meeneemt naar zijn Ultra-variant. Als blijkt dat de S23 en S23+ vergelijkbare ontwerpen zullen hebben als hun voorgangers.

Verwachte technische gegevens

De Galaxy S23 en Galaxy S23 Plus zullen veel specificaties van de Galaxy S22-serie overnemen. Dit betekent dat de handsets worden geleverd met minimaal 8 GB RAM, minimaal 128 GB intern geheugen en 1080p-schermen met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz.

De Galaxy S-telefoons zijn bijna altijd de eerste wereldwijd verkrijgbare apparaten die zijn voorzien van Qualcomm’s nieuwste vlaggenschip silicium. De verwachting is dat dit in 2023 niet anders zal zijn. Alle drie de Samsung Galaxy S23-telefoons zullen naar verwachting worden geleverd met de Snapdragon 8 Gen 2. Het zal voor apparaten in Noord-Amerika, Korea en India zijn, terwijl andere landen waarschijnlijk de Exynos 2200 zullen krijgen. Iedereen heeft hoge verwachtingen van het vlaggenschip Exynos 2200 met zijn AMD-aangedreven grafische kaart. Uiteindelijk bleek de chip echter op zijn best flauw te zijn. Samsung moet uitzoeken waarom Exynos-chips achterlopen op Snapdragons, of het moet het opgeven en de Snapdragons van Qualcomm overal gebruiken.

De Galaxy S23 wordt geleverd met een 6,3 inch LTPO Amoled-scherm met een screen-to-body ratio van 90,1%. De schermresolutie zal naar verwachting 1440 x 3200 pixels bedragen, een verhouding van 20: 9. De schermbescherming zal gemaakt zijn van Corning Gorilla Glass Victorus. Het zal ook een verversingssnelheid van 120 Hz hebben.

We hebben de afgelopen twee maanden lekken ontvangen met betrekking tot de cameragegevens van de S23-telefoons. Het meest verbazingwekkende kenmerk van de komende serie is de hoofdcamerasensor. Volgens de laatste berichten zal de Ultra-variant worden geleverd met een 200 megapixelcamera.

Er zijn slechts twee 200 MP-smartphonesensoren van de Zuid-Koreaanse technologiegigant, waaronder de ISOCELL HP1- en HP3-camerasensoren. De HP3 is slechts een camerasensor uit het middensegment, hoewel hij over maximaal 200 megapixels beschikt. De HP3-sensor maakt gebruik van een 4×4 hybride pixelbindingstechnologie die 16 aangrenzende pixels combineert tot één gigantische pixel, wat resulteert in een heldere en gedetailleerde foto. Bovendien zal de HP3-sensor debuteren op de aankomende smartphones van Motorola, de Edge 30 Ultra of de X30 Pro.

Volgens de laatste rapporten zal de aankomende S23 Ultra een hoofdcamerasensor van 200 megapixels gebruiken. Als het waar blijkt te zijn, wordt de S23 Ultra het eerste 200 megapixel vlaggenschip van Samsung. Volgens de rapporten zal het worden geleverd met het ISOCELL HP1-sensormodel en een Super-buitenzool van 1/1,22 inch. Bovendien bedraagt ​​het pixeloppervlak van de eenheid 0,64 μm en worden 4-in-1 pixels ondersteund.

Volgens de huidige berichten zullen er in de goedkopere varianten geen wijzigingen plaatsvinden aan de telecamera. De Galaxy S23 en S23 Plus zullen een 10 megapixel telefotocamera bevatten, vergelijkbaar met de S22 en S22 Plus. Bovendien sluit het andere mogelijke aanpassingen aan de zoomcamera niet uit. Het lijkt er echter op dat er niets zal veranderen als de resolutiesensor hetzelfde blijft.

Er wordt verwacht dat er een verbeterde selfie-shooter komt met een resolutie van 12 MP, vergeleken met 10 MP op de S22.

Lees ook: Samsung Galaxy S23 krijgt een verbeterde camera aan de voorkant voor selfies

Samsung heeft op onverklaarbare wijze de grootte van de batterijen in zijn laatste Galaxy-serie verkleind, wat resulteerde in een zwakkere batterijduur. De verwachting is dus dat Samsung deze bug zal verhelpen. De varianten Galaxy S23 en Galaxy S23 Plus moeten beschikken over batterijen die minimaal hetzelfde formaat hebben als de Galaxy S21 en Galaxy S21 Plus. De smartphones moeten een batterijcapaciteit hebben van 4.000 mAh of 4.800 mAh. Over draadloos opladen is nog niets gezegd.

De aankomende telefoons in de serie worden geleverd met Android 13 dat het leven van smartphonegebruikers gemakkelijker maakt met gebruiksvriendelijke en slimme functies. Wil je meer weten over de Tiramisu update voor Android 13, klik dan hier.

Alle geruchten en lekken over de Galaxy S23 tot nu toe

Een van de geruchten over het aankomende toestel is dat er in de toekomst geen MediaTek-partnerschap zou zijn voor de Galaxy S23 of Galaxy S22 FE. We hoorden ook dat Samsung de productie van Exynos-chips twee jaar heeft stopgezet om een ​​nieuwe Galaxy-only chipset klaar te hebben voor 2025. Dat kan alleen als Samsung op zoek gaat naar alternatieve chipsets, waaronder die van MediaTek in plaats van huidige partner Qualcomm. Bovendien is Samsung mogelijk nog steeds geïnteresseerd in het verbeteren van zijn merk Exynos, aangezien de Exynos 2200 niet aan onze verwachtingen voldeed en achterbleef bij de Snapdragon 8 Gen 1 in onze Galaxy S22 Plus benchmarktests.

Een ander gerucht suggereert dat zowel de Galaxy S23 als de S23 Plus zullen worden geleverd met een 12 megapixel camera aan de voorkant. Het is de eerste keer dat een model een resolutie-upgrade krijgt sinds de lancering van de Samsung Galaxy S10 in 2019.

Het grootste gerucht betreft de 200 MP-sensor van de hoofdcamera. We weten helemaal niet zeker of Samsung van plan is de camera in de loop der jaren voortdurend te verbeteren met software-updates, of dat de Koreaanse telefoonfabrikant de 200 MP-sensor zal verbeteren na de lancering van de S23 Ultra. Het suggereert dat een hoofdcamera van 200 megapixels de sleutel zou kunnen zijn om meer uit de Samsung Galaxy-telefoonfotografie te halen.

In hoeverre zijn deze geruchten authentiek?

Als we het hebben over de cameraverbeteringen, dan lijken ze tot op zekere hoogte authentiek, aangezien andere fabrikanten van mobiele telefoons zoals Motorola al geavanceerdere sensoren gebruiken in hun mobiele telefoons zoals de Motorola X30 Pro of de Motorola Edge 30 Ultra. Om zijn rivalen stevige concurrentie te geven, zou Samsung dus een nieuwe sensor voor zijn eigen vlaggenschip kunnen plannen. Samsung liet ook een video zien van de 200 MP HP1-camerasensor in actie, waarbij een foto van een kat werd gemaakt en dat beeld vervolgens werd vergroot zodat het op een scherm van 28 bij 22 meter paste dat aan de zijkant van een gebouw hing. Het geeft duidelijk de verbeterde 200 MP-sensor aan. Dit gerucht lijkt dus waar te zijn. De details van de chipset zijn echter nog steeds vaag. We weten nog steeds niet zeker of Samsung de Exynos-chipset zal verlaten of niet. De verbeterde selfie-snapper is geen groot probleem voor de technologiegigant. Het lijkt dus ook waar te zijn.

Pre-orders voor de Galaxy S23

Als technologiegigant Samsung het aankondigingsschema van de Galaxy S23 intact houdt, Pre-orders voor Galaxy S23 begint op 8 februari 2023.

De langverwachte Galaxy S23-modellen zouden nuttig kunnen zijn, omdat je niet alleen de meest geavanceerde processor en 5G-modemhardware krijgt, maar mogelijk ook een nieuw ontwerp en een “waterval”-display-esthetiek. Dus als alle geruchten en lekken over de handsets waar zijn, zal deze serie je zeker omver blazen met zijn hoogwaardige functies. Als bovendien het gerucht over de 200 megapixel camera en het feit dat de 108 megapixel sensor zou kunnen lekken naar de S23 en S23+ waar blijken te zijn, dan wordt de Galaxy S23 zeker een serie om naar uit te kijken. aan het wachten. U zult echter meer moeten betalen om deze vlaggenschiptelefoons in handen te krijgen, aangezien hoogwaardige functies ook een hogere S23-prijs rechtvaardigen.