Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung Galaxy Z Fold 4 & Het prijslek van de Z Flip 4 is een nare verrassing

Let op: het volgende artikel helpt je: Samsung Galaxy Z Fold 4 & Het prijslek van de Z Flip 4 is een nare verrassing

Opvouwbare smartphones hebben de wereld overgenomen sinds de meeste mensen erop overstapten en ze er funky uit lieten zien. De prijzen vormden echter de grote hindernis, aangezien niet iedereen extreem dure smartphones kon betalen. Om deze reden noteerde het Koreaanse bedrijf, hoewel de smartphones uitstekend presteerden vanwege het prijsprobleem, minder verkopen in deze apparaten Galaxy Z-vouw En Z-fliplijnen. Om de productie van opvouwbare smartphones te vergroten heeft Samsung besloten de prijzen van de Galaxy Z Fold en Z Flip productlijnen drastisch te verlagen. Dit jaar zijn we meer geïnteresseerd in Samsung Galaxy Z Vouw 4 & Z-flip 4 Price, maar om tot mijn punt te komen moet ik je vertellen wat er vorig jaar is gebeurd.

Nou, abrupt, Samsung Galaxy Fold 3 prijs daalde naar $ 200 naar $ 1.799 om mensen vorig jaar te helpen de apparaten te kopen. Aan de andere kant, Prijs Galaxy Z Flip 3 De korting was echt onverwacht, aangezien deze $ 999 bedroeg, vergeleken met $ 1.449 voor de vorige generatie.

Hoewel de hele verhuizing er behoorlijk dramatisch uitzag, was de missie van Samsung geslaagd. Het bedrijf zag vijf keer meer verkopen op Z Folds en maar liefst 40 keer meer na deze overstap naar Z Flips. Door deze stap waren mensen best blij dat ze deze keer weer konden genieten van prijsverlagingen op nieuwe toestellen, maar het was andersom. Terwijl we verwachtten dat de volgende generatie opvouwbare telefoons een prijsverlaging zou krijgen, onthult het nieuwe prijslek in de detailhandel een nieuw verhaal.

De prijs van de Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 valt hoger uit dan verwacht

Een vermelding van de Europese retailer laat een grote prijsstijging van deze apparaten zien. Opnieuw, onverwacht, Samsung Galaxy Z Vouw 4 256 GB kost € 1.864. Dit is een geschatte stijging van $ 65 vergeleken met het equivalente model van het vlaggenschip van vorig jaar.

Behalve dat, Samsung Galaxy Z Flip 4 zal minder stijgen en € 1.080 kosten, een stijging van ongeveer $ 31,50 vergeleken met vorig jaar.

Hoewel dit het aanbod van de detailhandelaar is, kunnen deze variëren. Eén ding is echter zeker: deze keer moeten we meer geld investeren in de aanschaf van het aankomende apparaat van Samsung, aangezien het bedrijf deze keer niet zo genereus is als vorig jaar.