Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung Galaxy Z Fold 5 & Z Flip 5 heeft zijn weg gevonden naar de geruchtenmolen

Let op: het volgende artikel helpt je: Samsung Galaxy Z Fold 5 & Z Flip 5 heeft zijn weg gevonden naar de geruchtenmolen

Samsung is helemaal klaar om dit jaar zijn langverwachte opvouwbare telefoons te lanceren. De aankomende opvouwbare telefoons van het bedrijf zijn onder meer de Galaxy Z Fold 4 en de Z Flip 4. Deze telefoons zijn nog niet op de markt. Het interessante nieuws is dat we al horen over de volgende opvouwbare telefoons, Galaxy Z Vouw 5 En Z-flip 5. Geruchten over de Galaxy Z Fold 5 en Z Flip 5 doen de ronde en duiden op enkele specificaties.

Geruchten wijzen op de verkoopstrategie van Galaxy Z Fold 5 en Z Flip 5

Onlangs hebben we een rapport in handen gekregen van de Koreaanse publicatie waaruit bleek dat Samsung de verzenddoelen voor de ZFold 5 En Z-flip 5. Als het waar blijkt te zijn, betekent dit dat het bedrijf van plan is in 2023 minder opvouwbare telefoons te verkopen dan dit jaar en voorgaande jaren.

Volgens bronnen heeft Samsung een totaaldoel gesteld van 10 miljoen stuks voor de Galaxy Z Fold 5 en Z Flip 5. Van dit totaal zullen naar verwachting slechts twee miljoen exemplaren van de eerstgenoemde door het bedrijf in omloop worden gebracht. Aan de andere kant wel Galaxy Z Flip 5 De beoogde leveringen zullen acht miljoen eenheden bedragen. Bovendien bleek uit de rapporten dat het bedrijf een doel van 15 miljoen eenheden heeft gesteld voor de komende Z Fold 4 en Z Flip 4.

Als we het hebben over de specificaties van de aankomende telefoons, heeft hij ook enkele specificaties van de Galaxy Z Fold 5 gedeeld. De Z Fold 5 zal naar verwachting drie camera’s aan de achterkant bevatten, waaronder de 50 MP GN3-sensor van Samsung. Bovendien zou de telefoon ook een 12 MP selfie-snapper aan de voorzijde kunnen hebben.

De aankomende Galaxy Z Fold 4-smartphone zal naar verwachting ook worden geleverd met drie camera’s aan de achterzijde, waaronder een 50 megapixel hoofdcamera, een 12 megapixel ultrawide shooter en een 12 megapixel 3x telelens. Er wordt dus verwacht dat Samsung dezelfde configuratie zal behouden op de Z Fold 5. Zowel Fold 5 als Flip 5 zullen naar verwachting draaien op de Snapdragon 8 Gen 2 SoC, die naar verwachting tegen het einde van het jaar zal verschijnen. Er zijn nog geen verdere geruchten of updates over deze handsets. Laten we eens kijken, wat er daarna zal komen. Tot die tijd kunt u ons volgen voor meer updates.

Lees ook: Ontvouw je wereld met de Galaxy Z Fold3 5G en Galaxy Z Flip3 5G