Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung J5 het best verkochte model in Zuid-Korea

De afgelopen jaren is er een heuse strijd gevoerd tussen smartphonefabrikanten. De telefoons uit het middensegment hebben zich op de markt gevestigd en het is te verwachten dat niets te vergelijken is met een goedkoop apparaat, maar met uitstekende prestaties. Het Zuid-Koreaanse Samsung is daarop geen uitzondering en heeft zijn catalogi bijgewerkt door alternatieven aan te bieden die voor velen beschikbaar zijn. Dit is een van de best verkochte telefoons van dit bedrijf Samsung J5 Wat biedt deze terminal zo aantrekkelijk? Wij vertellen je er in dit bericht over.

Samsung J5-functies die kopers aanspreken

Het nieuwe ontwerp Melkwegstelsel J5 Het maakte een groot verschil met het vorige model. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft het in het verleden nodig geacht om het plastic van de economische telefoonlijn achter zich te laten. Hij verving het door een Metalen afwerking het meest opvallend dat het biedt Duurzaamheid en esthetiek.

Heeft de kenmerkend voor “Unibody”, Dit betekent dat de achtercover niet kan worden verwijderd. Om deze reden kan de batterij niet worden vervangen zoals bij het vorige model. Jij hebt er ook een VingerafdruklezerHet oude model ook niet. En last but not least: dit De prestaties zijn veel krachtiger een middenklasse telefoon zijn voor een relatief betaalbare prijs.

Verschillen tussen de Samsung J5 en andere terminals van dit merk

De terminals van de J-reeks in Samsung Ze zitten een niveau lager dan de familie A. Deze hebben onder andere waterdichtheid. Aan de andere kant de J-modellen hebben geen frameloos ontwerpnog steeds een zeer geavanceerde camera en maximale prestaties, zoals de S-familie.

De Samsung J5 nog steeds een team dat er een heeft Waar voor je geld dat aantrekt Voor elke koper. Als u er naar op zoek bent Terminal met goede prestaties, mooi design en goede prijsdat moet jouw keuze zijn.

Mục lục