Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung lanceert mogelijk de Galaxy Z Fold 4 met een nieuwe naam

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Samsung lanceert mogelijk de Galaxy Z Fold 4 met een nieuwe naam

Er zijn veel geruchten en updates geweest over de nieuwe opvouwbare telefoon van Samsung, de Galaxy Z Vouw 4. De geheel nieuwe opvouwbare telefoon is klaar om zijn debuut te maken met veelbelovende functies. De Samsung Opvouwbaar telefoon komt op 10 augustus op de markt. Soms is een beetje variatie beter. Samsung denkt dat ook, en daarom wordt van het bedrijf verwacht dat het zijn aankomende telefoons met licht gewijzigde namen zal lanceren.

Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 bevatten niet de letter Z in hun naam

De laatste rapporten beweren dat Samsung de letter Z niet zal opnemen in de namen van zijn langverwachte smartphones. De telefoons zullen net als de Samsung Galaxy Fold 4 en Galaxy Flip 4 landen. Toekomstige opvouwbare telefoons van Samsung zullen blijkbaar ook geen Z in hun naam hebben. Dit komt omdat de letter Z door het Russische leger werd gebruikt en kan worden gezien als een symbool van steun voor de Russische invasie van Oekraïne. Daarom mag het bedrijf de letter Z niet in de naam bevatten. Het is echter nog steeds een gerucht. We zijn nog steeds nergens zeker van. Het enige dat we hoeven te doen is afwachten en kijken terwijl Samsung op 10 augustus een groot lanceringsevenement houdt, waar we deze twee smartphones verwachten, samen met de Samsung Galaxy Watch 5 en Watch 5 Pro.

Specificaties, kleuropties en beschikbaarheid

Galaxy Z Fold 4 kleuropties Deze omvatten beige, grijsgroen en fantoomzwart. Bovendien wordt de bordeauxrode kleuroptie alleen aangeboden op apparaten met 256 GB en 512 GB opslag. Er wordt aangenomen dat het aankomende toestel wordt geleverd met een 7,6-inch AMOLED-paneel aan de binnenkant en een 6,2-inch HD+ AMOLED-paneel aan de buitenkant. Het wordt geleverd met een verversingssnelheid van 120 Hz. De smartphone wordt aangedreven door de Snapdragon 8+ Gen 1-chipset. De geheugen- en opslagconfiguraties omvatten 8 GB + 128 GB tot 16 GB + 512 GB. Bovendien wordt de telefoon geleverd met een batterij van 4.400 mAh en snel opladen van 25 W.

Het toestel beschikt over een drievoudige camera-opstelling met een 50 megapixel primaire sensor en een 12 megapixel ultragroothoeklens, gecombineerd met een 12 megapixel telelens met 3x zoom. Bovendien zal het een selfie-snapper van 10 megapixels hebben en een camera onder het display om 16 megapixel-foto’s te maken.

Samsung Galaxy Z Fold 4 prijs voor 256 GB € 1.864. Het is een geschatte stijging van $ 65 vergeleken met het equivalente model van het vlaggenschip van vorig jaar. Aan de andere kant, Samsung Galaxy Z Flip 4 De prijs zal minder stijgen en begint bij € 1.080.