Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung lanceert volgend jaar een opvouwbare 6,7-inch flip-smartphone

De Samsung Galaxy Fold moet nog gelanceerd worden en niemand weet hoe goed de telefoon zal presteren en of de markt klaar is voor dergelijke toestellen. Toch lijkt het erop dat Samsung, ongeacht de uitkomst, de technologie vooruit kan blijven helpen.

Dit komt uit een rapport van Bloomberg, waarin wordt beweerd dat de Zuid-Koreaanse technologiegigant van plan is begin 2020 een nieuwe opvouwbare telefoon te lanceren. De publicatie beweert dat het apparaat een 6,7-inch display zal hebben, met een opvouwbaar ontwerp dat doet denken aan de klaptelefoon, dat een vierkant ontwerp creëert wanneer het dichtgeklapt is.

Als je je afvraagt ​​waarom dit bekend klinkt, komt dat doordat Samsung onlangs een aantal patenten heeft ingediend die een ontwerp onthulden dat precies leek op het ontwerp dat in het rapport van Bloomberg wordt beschreven. Aangezien het een patent was, was het niet te voorspellen of het werkelijkheid zou worden, maar dit nieuwe rapport geeft het zeker enige geloofwaardigheid.

Dit zou niet de eerste keer zijn dat we van een dergelijk ontwerp horen, waarbij Samsung eerder suggereerde dat het Motorola zou opnemen met zijn eigen opvouwbare telefoon in flip-stijl. Neem dit rapport met een korreltje zout, want we hebben nog een weg te gaan vóór 2020.

Bron: Bloomberg