Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung Level U Pro recensie

In het verleden vond ik koptelefoons met kraag altijd een beetje vreemd. In tegenstelling tot traditionele draadloze hoofdtelefoons met nekband en flexibele hoofdband, hebben kraagmodellen een stijve band die zich om de nek wikkelt. Hierin zitten dan meer conventionele oortjes die er met korte kabeltjes aan vast zitten.

Ze hebben zelden de voorkeur boven koptelefoons met flexibele banden, maar dit is het ontwerp dat Samsung heeft gekozen voor zijn nieuwe Level U Pro-oordopjes. Qua design verschillen ze niet zoveel van de Motorola Moto Surround of de LG HBS 900 Tone InfinimHet maakt ze echter niet comfortabeler als je ze daadwerkelijk draagt, vooral als je een voorliefde hebt voor het dragen van overhemden met kraag, colberts of andere kledingstukken. Tijdens mijn tijd met de Level U Pro was het moeilijk om een ​​goede positie voor de nekband te vinden, vooral als het harde plastic tegen mijn kleding wreef of in mijn kraag bleef haken.

Hoewel het plastic redelijk stijf is, baart de vorm en het ontwerp mij zorgen over de algehele duurzaamheid. Het is niet het soort koptelefoon dat je nonchalant in een tas gooit, en ik heb het gevoel dat ze in tweeën kunnen splitsen als je niet voorzichtig bent met hoe je ze meedraagt.

Voor iedereen die op zoek is naar een draadloze hoofdtelefoon die geschikt is voor sporten of hardlopen, deze hoofdtelefoon is waarschijnlijk ook niets voor jou. Vooral hardlopers zullen de plastic nekband vervelend vinden als deze achter hun nek heen en weer stuitert.

De stijve nekband heeft echter een redelijk nuttige functie in de vorm van de vibratiemotor. Je kunt de Level U Pro koppelen met de bijbehorende app voor Android (iOS-gebruikers hebben helaas pech) en configureren dat ze trillen wanneer je een melding ontvangt of belt op je smartphone. Hoe nuttig u dit zult vinden, valt echter te betwisten, wetende dat u een melding heeft ontvangen. U moet echter uw smartphone tevoorschijn halen om erachter te komen wat het is.

De Samsung Level-app kan ook worden gebruikt om de vergrendelmagneten van de oordopjes te configureren. Hierdoor kunnen ze aan elkaar worden vastgemaakt wanneer ze niet worden gebruikt en voorkomen ze dat ze ronddraaien. Je kunt Level U Pro echter ook instellen om automatisch je muziek af te spelen of te pauzeren of oproepen te beantwoorden en te weigeren wanneer de twee oordopjes zijn gekoppeld of ontkoppeld. De magneten moeten echter op een specifieke manier bevestigd worden, dus enige aandacht is vereist. Er is ook een Sound Share-functie waarmee u uw muziek kunt delen met een tweede Level U Pro, zodat u samen kunt luisteren.

Samsung Level U Pro Power

De plaatsing van de stroom- en verbindingsschakelaar is een andere raadselachtige ontwerpbeslissing. Hij bevindt zich in het midden van de nekband, wat betekent dat hij achter je nek zit als je Level U Pro omdoet. Als u de hoofdtelefoon gedurende de dag regelmatig aan- en uitzet terwijl u hem om uw nek houdt, is voor het bereiken van de kleine, gemakkelijk te missen schakelaar een afstand nodig die vergelijkbaar is met die van een gymles. Waarom de schakelaar niet aan de voorkant van de band en op je sleutelbeen kon worden geplaatst, is mij een raadsel.

De volume- en afspeelpauzeknoppen bevinden zich aan de rechterkant, dus de aan / uit-knop bevond zich mogelijk aan de linkerkant. Met media afspelen en volumeregeling kun je in ieder geval nummers overslaan en inkomende oproepen aannemen en weigeren. Ook zijn er dubbele microfoons met echo- en ruisonderdrukking voor bellen, wat zeer geschikt is voor handsfree bellen.

Samsung Level U Pro-knoppen

Mits een goede pasvorm is de geluidskwaliteit eigenlijk verrassend respectabel. Binnenin bevinden zich dynamische en piëzo-drivers van 13 mm die zorgen voor een goede helderheid in de middentonen en hoge tonen en een goed gebalanceerde bas hebben. De cimbalen bevatten veel details en een mooie hoeveelheid energie uit de bas in Warren G’s Regulate, en de soundstage in Three Faces van Menahan Street Band had een goede scheiding van de individuele instrumenten. De trompetten klonken af ​​en toe wat hard, maar voor het grootste deel zorgde de Level U Pro voor een prettige luisterervaring.

Dit is echter slechts een deel van het verhaal als het om geluid gaat. De Level U Pro ondersteunt ook “Ultra High Quality Audio” (UHQA) en – verrassing, verrassing – alleen bepaalde Samsung Galaxy-smartphones zijn compatibel. Je kunt UHQA zien als een upscaler die de geluidskwaliteit van verliesgevende audio verbetert door de verloren details in te schatten en te herstellen, maar toen ik de Level U Pro probeerde met een Samsung Galaxy S6 klonk het slechts marginaal schoner. Is het effect zo sterk dat je Level U Pro via een andere hoofdtelefoon kunt streamen als je een compatibel apparaat hebt? Waarschijnlijk niet.

Samsung Level U Pro van boven naar beneden

De Level U Pro is een redelijk goede hoofdtelefoon voor £ 70, met een respectabele geluidskwaliteit voor zijn prijs. Met een batterijduur van ongeveer 9 uur gaat de Level U Pro een fractie langer mee dan de meeste draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons met nekband, maar het ontwerp zorgt voor veel problemen.

Tegen het einde van mijn testperiode was ik eigenlijk gewend geraakt aan het ontwerp van de halsband, maar dit hing vaak sterk af van welke kleding ik droeg. Toegegeven, het was fijn om de koptelefoon om mijn nek te hebben en niet bang te hoeven zijn dat hij eraf zou vallen, maar het vervoeren ervan zal nog steeds een probleem zijn. Ervan uitgaande dat je geen afkeer hebt van hoofdtelefoons met kraag, zijn de Level U Pro’s een goede aankoop, maar we wachten nog steeds op het vinden van een werkelijk uitstekende hoofdtelefoon met nekband.

HardwareKoop informatie
Subtype hoofdtelefoon In-ear kraag
Stuurprogramma hoofdtelefoon Gesloten
Actieve ruisonderdrukking Nee
Energiebron Geen
Gevoeligheid hoofdtelefoon Niet onthuld
Frequentierespons Niet onthuld
Impedantie van hoofdtelefoon Niet onthuld
Stekkertype N.v.t
Inline-volume Ja
Gewicht 45,7 g
Kabellengte N.v.t
Accessoires Siliconen tips
garantie Eén jaar RTB
leverancier www.amazon.co.uk
details www.samsung.com/uk
Artikelcode EO-B920