Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung One UI 4.1.1 vindt zijn weg naar oudere apparaten

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Samsung One UI 4.1.1 vindt zijn weg naar oudere apparaten

We weten dat allemaal Samsung One-gebruikersinterface 4.1.1 werd uitgebracht met de Samsung Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4 en Galaxy Watch 5-serie. Volgens de laatste berichten wordt er nu een UI 4.1.1 toegevoegd oudere Samsung-apparaten Ook.

Dit zijn de oudere telefoons die Samsung One UI 4.1.1 zullen ontvangen

De technologiegigant, Samsung zet zich altijd in om mobiele innovaties te creëren die niet alleen de verwachtingen van wat mogelijk is overtreffen, maar deze innovaties ook voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Daarom breidt Samsung nu de nieuwste One UI 4.1.1 van de Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 en One UI Watch 4.5 voor de Galaxy Watch5-serie uit naar eerdere generaties Galaxy opvouwbare telefoons en slimme horloges.

Volgens de rapporten zal het bedrijf vanaf vandaag beginnen met het uitrollen van de nieuwste UI-versie naar andere apparaten. Het bedrijf zal het in de toekomst voor meer apparaten uitbrengen. De handsets die de nieuwste gebruikersinterface krijgen, staan ​​vermeld in de onderstaande tabel:

Als je meer informatie wilt over de nieuwe Samsung One UI 4.1.1 voor oudere Galaxy-apparaten, bezoek dan hun officiële pagina.