Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung Pakistan presenteerde zijn Knox Business Solutions, nieuwe Galaxy Z-serie, Neo QLED 8K en première op ITCN

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Samsung Pakistan presenteerde zijn Knox Business Solutions, de nieuwe Galaxy Z-serie, Neo QLED 8K en ging in première op ITCN

Samsung maakte deze week furore in Karachi toen het de technologische innovatie presenteerde op ITCN van 24 tot 26 augustus 2022. ITCN is het grootste techfestival van Azië dat in Karachi wordt gehouden en is een uniek platform dat het hele tech-ecosysteem van Pakistan de kans biedt om onder één dak samen te komen. Dit evenement biedt een uitgebreid platform om oplossingen te presenteren met behulp van de beste technologie en innovatie.

Samsung, het grootste technologiebedrijf in Pakistan, heeft op de beurs een ervaringszone opgezet om zijn apparaten en zakelijke beveiligingsoplossingen aan duizenden potentiële kopers en consumenten te presenteren. De Experience Zone concentreerde zich op Samsung Knox-oplossingen, de nieuwste vlaggenschiptelefoons; Galaxy Z Flip 4 en Galaxy Z Fold 4 samen met Neo QLED8K, Premiere en connectiviteit voor meerdere apparaten.

Knox Suite is een alles-in-één pakket dat Knox Platform for Enterprise, Knox Mobile Enrollment, Knox Manage en Knox E-FOTA omvat. Knox Platform for Enterprise biedt beveiligings- en beheermogelijkheden op defensieniveau die voldoen aan de strengste beveiligingsvereisten en -normen. Terwijl Knox Mobile Enrollment de meest geautomatiseerde en efficiënte manier biedt om de apparaatinschrijving voor zowel IT-beheerders als apparaatgebruikers te vereenvoudigen. Knox Manage bewaakt en beheert op afstand een vloot apparaten en beveiligt bedrijfsgegevens over meerdere besturingssystemen, en Knox E-FOTA bestuurt op afstand de OS-versie op apparaten zonder interactie van de eindgebruiker, waardoor een naadloze update naar de volledig geteste versie tijdig mogelijk is .

Samsung is echter van mening dat software niet genoeg is en daarom bouwt Samsung ook beveiliging in de hardware van Galaxy-toestellen. De nieuwste ontwikkeling op dit front is de Knox Vault, die een veilige processor combineert met een veilige opslagchip die gevoelige informatie gescheiden houdt van de rest van het apparaat. Deze functie onderscheidt Samsung-apparaten van hun concurrenten door de beste Knox-technologie in zijn klasse te bieden.

Knox-kluis

Vlaggenschiptelefoons van Samsung Galaxy

Vlaggenschiptelefoons van Samsung Galaxy

Ook de nieuwste vlaggenschiptelefoons van Samsung Galaxy werden tentoongesteld in de belevingszone en vormden het middelpunt van de aantrekkingskracht voor consumenten. De Galaxy Z Fold4 doet veel in één hand met zijn 6,2 inch coverscherm. Het 7,6-inch hoofdscherm in beide handen maakt dit tot uw ultieme doe-meer-apparaat. En als u handsfree moet zijn, legt u hem gewoon neer, zoekt u een goede hoek en laat u hem daar liggen terwijl u meer gedaan krijgt. De Galaxy Z Flip4 is niet alleen een smartphone, maar ook een krachtig en innovatief modeaccessoire. Het apparaat is opgevouwen compact, waardoor het gemakkelijker in uw zak past en onthoudt. Z Flip4 is ontworpen om echt handsfree te zijn – om meer te doen zonder ooit uw telefoon te openen. Ideaal voor zakelijke of sociale ervaringen

De Galaxy Z Fold4 doet veel in één hand

Samsung toonde ook zijn Freestyle-projector, die wordt geleverd met een ingebouwde smart tv-ervaring, eersteklas 360 graden geluid en HDR10-compatibiliteit. Het is ontworpen om overal een filmische ervaring te bieden. Het beschikt over een verstelbare 180 graden houder om uw favoriete inhoud vanuit verschillende hoeken op verschillende oppervlakken te projecteren. Tijdens de show werd ook een ander geweldig apparaat gelanceerd, de Premiere, dat een laserlichtbron gebruikt om een ​​dramatische thuisbioscoopervaring te bieden die je het gevoel geeft dat je in een theater zit. U krijgt nauwkeurige kleurnauwkeurigheid, een extreem breed kleurengamma en uitzonderlijke helderheid op een maximale schermgrootte van 120 inch. Het kan zelfs HDR10+-inhoud afspelen. De première van Samsung, bereid je voor op een geheel nieuwe thuisbioscoopervaring. Waar u ook zit, het 120-inch breedbeeldscherm zal u als geen ander onderdompelen, terwijl de kristalheldere 4K-resolutie uw ogen de ongelooflijk scherpe beelden en geoptimaliseerde kleurexpressie geeft die ze verdienen. Bekijk alle subtiliteiten die in elke scène worden onthuld.

Samsung toonde ook zijn Freestyle-projector

De 2022 Neo QLED van Samsung beschikt over de Eye Comfort-modus, die automatisch de helderheid en tint van het scherm aanpast op basis van een ingebouwde lichtsensor en informatie over zonsondergang/zonsopgang. Naarmate het omgevingslicht verandert, vermindert het scherm geleidelijk de hoeveelheid licht en biedt het warmere tinten, waarbij de intensiteit van het blauwe licht dienovereenkomstig wordt aangepast. Dit zorgt voor een comfortabelere kijkervaring ‘s nachts door het verminderen van blauw licht dat de slaapkwaliteit kan beïnvloeden.

Samsung's NeoQLED uit 2022

Samsung Pakistan toont ook zijn unieke en verbazingwekkende ervaring met meerdere apparaten, waarmee het de beste interconnectiviteit van zijn Samsung-apparaten wil bieden; TV’s, knoppen, horloges, tablets, telefoons en schermen. Samsung Pakistan richt zich op zijn klanten door hen het voordeel van een ander productassortiment te bieden.

Beroemde techneuten en verschillende opmerkelijke mensen konden op de stand de innovatieve producten en zakelijke oplossingen van Knox uitproberen.

Knox-bedrijfsoplossingen

Samsung Pakistan presenteert ook zijn unieke en verbazingwekkende ervaring met meerdere apparaten

Uitchecken? Samsung updatet deze apparaten naar Android 12 – Controleer die van jou