Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung werkt met een 6,7-inch smartphone die in een vierkant kan worden opgevouwen

Samsung Galaxy Fold It is nog niet in de verkoop gegaan, maar het is mogelijk dat het Koreaanse bedrijf in het geheim werkt aan zijn tweede vouwmachine, die begin volgend jaar arriveert.

Zoals Bloomberg onthulde, wordt het nieuwe apparaat meegeleverd Een 6,7-inch scherm dat kan worden opgevouwen tot een vierkant in zakformaat Opgevouwen vergelijkbaar met de oude shell-telefoons.

Bovendien lijkt het bedrijf plannen te hebben om het apparaat te produceren Een meer betaalbare prijs en een dunnere constructie die van de Galaxy Fold van dit jaar

Een voordeel dat de nieuwe opvouwbare smartphone zal hebben ten opzichte van Fold is dit In gebruik is hij met 6,7 inch zo groot als een conventionele smartphone. Daarom draaien applicaties in hun oorspronkelijke staat.

Bij de Galaxy Fold is dit niet het geval, aangezien het geleverde scherm een ​​vierkantere beeldverhouding en een veel groter formaat biedt, waardoor applicaties moeten worden aangepast om het meeste uit het scherm te halen.

Samsung Galaxy Fold

Samsung test het gebruik van ultradun glas (UTG) voor het binnenscherm van de volgende vouw, dat slechts 3% van de glasdikte zal gebruiken om de schermen van de telefoons te beschermen.

De opvouwbare telefoon heeft een scherm met Een gat in het bovenste gedeelte waarin de voorkamer is ondergebracht. De Bloomberg-bron wijst erop dat het ontwerp van de camera aan de voorkant vergelijkbaar is met dat van de onlangs gelanceerde Galaxy Note 10.

Er zal er een aan de buitenkant zijn Dubbele camera-opstelling Dat kijkt terug als de telefoon wordt geopend en verder als deze wordt gesloten.

Men gelooft dat ook Samsung werkt samen met de Amerikaanse ontwerper Thom Browne voor het ontwerpen van uw volgende klaptelefoon. Dit is een poging om uw product aantrekkelijk te maken voor een breder scala aan consumenten, waaronder consumenten die meer geïnteresseerd zijn in mode, status en luxe dan in de technische specificaties van een apparaat.

Een van de bronnen suggereerde echter dat de lancering van de tweede Fold zou kunnen afhangen van hoe goed de Fold presteert na de aanstaande lancering.