Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Samsung zelf heeft de releasedatum van de Galaxy S20 “officieel verklaard”.

Het pre-registratiesysteem van Samsung deelt indirect de releasedatum met de Galaxy S20-serie. Iedereen die het toestel heeft besteld, ontvangt het op 6 maart thuis, in ieder geval in de VS.

Releasedatum Galaxy S20

Op 11 februari lanceert Samsung ook de nieuwe Galaxy Z Switch-klaptelefoon uit de Galaxy S20-serie. Maar zoals altijd kun je deze dag zeker niet direct naar de winkel. Direct na opening heb je zeker een pre-order mogelijkheid, maar hoe lang moet je wachten voordat je deze in huis krijgt? Dankzij Samsung zullen we het ontdekken.

Iedereen die zich bij Samsung in de VS registreert, krijgt nu een bericht waarin staat dat hij de Galaxy S20 vóór 6 maart moet pre-orderen. Alleen dan krijg je op deze dag: 6 maart een nieuw telefoontje in huis. Met min of meer zekerheid dat het ook een officiële releasedatum is Galaxy S20 Samsung belooft immers altijd pre-orders op de lanceringsdag naar je thuis te sturen.

Ik ben er natuurlijk niet 100% zeker van dat 6 maart ook de Europese releasedatum is. Een blik op de kalender van de afgelopen jaren leert echter dat Samsung in de VS en Europa altijd tegelijkertijd nieuwe toptoestellen uitbrengt. We hebben geprobeerd soortgelijke berichten te plaatsen in verschillende Samsung-kantoren in Europa, maar we zagen alleen variaties in ‘Bedankt, dat is ons verteld’.

Het grappige is dat Samsung dit jaar een relatief lang gat liet tussen release en lancering. In Galaxy S20 vindt plaats op 20 februari en 8 maart: ruim twee weken. Dit jaar moeten we drie en een halve week wachten. Na jarenlang dat wachten te hebben ingekort, had Samsung dit jaar meer tijd nodig. Naar de reden kunnen we alleen maar raden. Misschien wil Samsung dit jaar echt prioriteit geven als het de Galaxy Z Flip lanceert. Volgens geruchten zal het toestel medio februari op voorraad zijn. We weten hoe de vork het langzaamst is op 11 februari

(via)